Trouwen bij Gemeente Barneveld « Huwelijk

Gemeente Barneveld

Raadhuisplein 2
3771 ER Barneveld

14 0342
info@barneveld.nl
www.barneveld.nl

Trouwlocaties in Barneveld

In het fraaie Kasteel De Schaffelaar, vallen de indrukwekkende verhoudingen en goede harmonie van dit decoratieve gebouw op. De gevels zijn voorzien van kantelen, hoek- en arkeltorentjes, balustraden, vensteromlijstingen en traceringen in Engelse Tudorvormen. In de brede marmeren gangen hangt nog de zweem van vervlogen tijden. Zowel in de stijlvolle Tudorzaal als in de sierlijke Van Hachfortzaal krijgt een bruiloft de sfeer van een sprookje. Het park rondom is een uitgelezen kans voor een romantische fotoreportage, bijvoorbeeld in het Sterrenbos waar twaalf lanen bij elkaar komen. 


Is Barneveld zelf al niet zo groot, wie op het gemeentehuis trouwt kan tegen een minimale vergoeding het kleinste carillon van Nederland laten spelen. 
Ook in het Oude Raadhuis kun je trouwen zoals trouwen bedoeld is. In dit historische pand vindt jullie huwelijksvoltrekking in een prachtige ambiance plaats. De ontvangstkamer en de trouwzaal zijn sfeervol ingericht en voorzien van schilderijen van kunstenares K. Ruyssenaars.


Tot slot kun je ook in gemeente Barneveld sinds kort trouwen op een locatie naar keuze. Op jullie verzoek kan een locatie aangewezen worden als ‘huis der gemeente’. Deze moet wel aan bepaalde eisen en voorwaarden voldoen.

Bruidsmagazine

In Garderen is bijvoorbeeld De Patio van Hotel Restaurant Overbosch al diverse malen het decor geweest voor een trouwerij. De Patio is ingericht met veel groen en een sfeervolle Pagodetent. De rest van de feestelijkheden kun je ook bij Hotel Restaurant Overbosch vieren.


Gerelateerde artikelen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven