Trouwen bij Gemeente Apeldoorn « Huwelijk

Gemeente Apeldoorn

Marktplein 1
7311 LG Apeldoorn

14 055
gemeente@apeldoorn.nl
www.apeldoorn.nl

Trouwlocaties in Apeldoorn

Voorheen kon er in Apeldoorn getrouwd worden op een beperkt aantal locaties. Naast de karakteristieke trouwzaal van het Raadhuis kun je tegenwoordig trouwen op een eigen locatie. Op de gemeentelijke website vind je een groot aantal goedgekeurde ‘huizen der gemeente’. Het aanbod is overweldigend. Wij bespreken er hier slechts een paar.

De Apenheul en Paleis Het Loo hebben deze uitlichting niet nodig.
De Witte Kapel in Hoog Soeren kijkt uit over een bijna on-Nederlands glooiend landschap. Bijzonder zijn de gebrandschilderde ramen met uitbeeldingen van de vier grote christelijke feestdagen en de attributen van vier evangelisten. Je kunt hier voor zowel het burgerlijk als voor het kerkelijk huwelijk terecht.

Exclusief is Kasteel Ter Horst in Loenen. Om de sfeer te proeven kun je het kasteel zonder afspraak elke woensdagmiddag tussen 17.00 en 18.30 uur bezichtigen.
Stellen die willen trouwen in een andere sfeervolle omgeving kunnen terecht in de Heldringkerk in Hoenderloo. Met deze kerk heeft Apeldoorn een prachtige trouwlocatie aan de rand van de stad. De Heldringkerk is het oudste gebouw in Hoenderloo. Een mooie neogotische kerk op een markante plaats in het dorp.


Princess Hotel de Wipselberg is een prachtig landgoedhotel gelegen in de Veluwse bossen. Het landgoed bestaat uit een uitgestrekt gebied van groen en natuurlijk schoon. Vanwege de diversiteit aan locaties is er voor elke gelegenheid de perfecte locatie te vinden. Van een intiem en persoonlijk feest, een romantische huwelijksvoltrekking onder het prieeltje tot aan een spetterend en exclusief feest.


Je kunt ook eeuwige trouw beloven in het Kasteel van Parc Spelderholt in Beekbergen. Trouwen op deze locatie staat garant voor een intieme en warme sfeer. Om de grote dag een extra bijzondere glans mee te geven, is een rit met paarden en koets mogelijk. Vervolgens treed je het sfeervol verlichte Kasteel binnen over de rode loper en neemt plaats voor de authentieke schouw. Ook het aansluitende feest kan op het landgoed plaatsvinden.


Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

21 januari: Duurzaam Trouwen Arnhem

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven