Trouwen bij We Love Oldtimers « Huwelijk

We Love Oldtimers

Hoge Giessen 9 A
4221 MA Hoogblokland

030 7470040
verhuur@weloveoldtimers.nl
www.weloveoldtimers.nl

De mooiste herinneringen maken jullie met de trouwauto’s van We Love Oldtimers!

Een spectaculaire entree is met onze oldtimers gegarandeerd. De keuze is reuze! We verhuren namelijk meer dan 40 oldtimers in een breed scala aan kleuren. Gaan jullie voor een retro Volkswagen bus, klassieke Porsche, stoere Ford Mustang met V8 motor of misschien een knusse Mini Cooper? Ook als een romantische Volkswagen Kever of grappig Lelijk Eendje (Citroën 2 CV) meer jullie stijl is, kunnen jullie bij ons terecht.We Love Oldtimers

We zorgen er graag voor dat jullie dag zonder stress verloopt. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de oldtimer bij jullie op locatie te brengen en aan het einde van de dag weer op te halen. Om jullie nog meer te ontlasten, kunnen jullie er ook voor kiezen een chauffeur in te huren. Uiteraard mogen jullie de auto ook gewoon zelf besturen! Het is namelijk één groot avontuur om in zo’n oldtimer te rijden.

Een Photobooth op wielen!

Om jullie feest helemaal compleet te maken, verhuren wij ook een Photobooth op wielen! Dit is enkel mogelijk in onze Volkswagen bussen. Overdag gebruiken jullie het busje als trouwvervoer en ’s avonds komt één van onze chauffeurs deze bus ombouwen tot een sfeervolle Photobooth.

Zo hebben jullie gelijk leuke foto’s voor in jullie gastenboek en een grappig aandenken voor de gasten zelf! Met onze vrolijke props zorgt de Photobooth altijd voor veel hilariteit. Uiteraard is het ook mogelijk om een losse Photobooth te boeken, zonder de Volkswagen bus overdag als trouwauto te gebruiken.We love oldtimers photobooth huwelijk

Proefzitten

Wil je de trouwauto van jullie dromen eerst in het echt bewonderen en even proefzitten? Kom dan naar één van onze open avonden! Meer info hierover vind je hier.

“Wij hadden voor onze bruiloft als trouwvervoer het Volkswagen T2 busje "Minty 2.0" gehuurd bij We Love Oldtimers. Het was geweldig! De service was in één woord TOP! Op de dag zelf hebben we heel veel plezier gehad van het busje. Als we weer op zoek zijn naar een oldtimer voor een dagje dan komen we zeker terug!”

Gerelateerde artikelen

28 januari: WeddingFair Zoetermeer

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Op zoek naar een trouwauto

Trouwen in Zuid-Holland

Gerelateerde bedrijven