Trouwen bij Juwelier Avenue « Huwelijk

Juwelier Avenue

Bagijnhof 4
3311 KE Dordrecht

078 6139003
bagijnhof@juwelieravenue.nl
www.juwelieravenue.nl

Avenue Trouwringen Studio

In het centrum van Dordrecht vind je de twee winkels van Juwelier Avenue. Op de eerste verdieping van de winkel aan de Bagijnhof is een trouwringen studio ingericht. Dus wil je ontspannen trouwringenshoppen, kom dan naar het mooie en gezellige centrum van Dordrecht.

Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Na het uitkiezen van die ene droomjurk staat de zoektocht naar trouwringen hoog op het lijstje van fun things to do in de voorbereidingen op jullie trouwdag. Buiten dat het leuk is om op jacht te gaan naar het perfecte setje ringen, is het een belangrijke taak. Dit symbool voor jullie liefde voor elkaar draag je immers voor de rest van je leven.
Trouwringen kopen in Dordrecht bij Juwelier Avenue

Alle tijd voor jullie

Er gaat niets boven het bekijken en passen van trouwringen in een rustige omgeving onder het genot van een kop koffie of thee. In de trouwringen studio van Juwelier Avenue ben je daarvoor aan het juiste adres. Hier nemen wij alle tijd voor jullie om tot de enige juiste keuze te komen uit ons brede assortiment trouwringen in diverse stijlen en verschillende prijsklassen. Wij hebben een vaste collectie van o.a. de gerenommeerde merken Aller Spanninga, Alliance en Breuning, maar we kunnen de trouwringen ook naar jullie wensen ontwerpen.

Willen jullie een afspraak maken, uiteraard geheel vrijblijvend, of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen met onze ervaring en vakmanschap om jullie jawoord te bekronen met de trouwringen die bij jullie passen. Graag tot ziens in onze winkel.

Gerelateerde artikelen

28 januari: WeddingFair Zoetermeer

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Gerelateerde bedrijven