Trouwen bij Le Mariage Lottum « Huwelijk

Le Mariage Lottum

Broekhuizerweg 15
5973 NW Lottum

06 18053792
info@trouwringenateliervrielink.nl
www.trouwringenateliervrielink.nl

Vind jullie unieke set trouwringen in Lottum

Le Mariage Lottum wordt gerund door Valesca Vrielink, een moeder van 4 jonge kinderen die haar moederschap uitstekend weet te combineren met haar passie voor het vervaardigen en verkopen van trouw- en verlovingsringen.
 
Valesca begon in 2002, samen met haar zus Marisca, Juwelier Vrielink in Heerenveen. Door de liefde belandde ze in het pittoreske rozendorp Lottum in Noord-Limburg. De liefde voor het vak bleef natuurlijk bestaan. 
Trouwringen Limburg
Trouwringen zijn het symbool van de eeuwige liefde
 

Trouwringenspecialist Le Mariage

Evenals haar zus bij Juwelier Vrielink is ze de samenwerking aangegaan met dé trouwringenspecialist van Nederland, Le Mariage. Het assortiment bestaat uit ruim twintig verschillende topmerken trouw- en verlovingsringen in alle prijsklassen. Le Mariage Lottum is dan ook geen juwelier mét trouwringen maar dé trouwringjuwelier die zich uitsluitend bezighoudt met datgene waar jullie naar op zoek zijn; dé RING. Met haar jarenlange ervaring als goudsmid kan Valesca jullie deskundig advies geven over alle mogelijkheden betreffende materialen, pasvorm, breedte, kleur etc. 
 
De bekende slogan van Le Mariage: ‘wat je ook vraagt, the answer is YES’ wordt ook hier waargemaakt. Dus woon je nabij Lottum of in de driehoek Nijmegen, Eindhoven en Roermond en ben je op zoek naar een trouw- of verlovingsring? Maak dan een afspraak met Le Mariage Lottum. Valesca ontvangt jullie graag op een dag of tijdstip welke jullie het beste uitkomt. De koffie staat altijd klaar!

Gerelateerde artikelen

Unieke trouwringen

Trouwen in Limburg

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Gerelateerde bedrijven