Trouwen bij Diamonto « Huwelijk

Diamonto

Wesseler Nering 3b
7544 JA Enschede

053 2030165
info@diamonto.nl
www.diamonto.nl

Trouwringen – Jullie symbool van trouw, eeuwige liefde, en een lang leven samen

Een ring is een teken van de onvergankelijkheid, ze heeft geen begin en geen einde. Ze staan voor de diepe verbondenheid en duurzaamheid van het huwelijk. Met trouwringen symboliseer je het bijzondere van jullie relatie.

Wij bieden jullie een grote keuze aan trouwringen in klassieke, moderne en exclusieve designs. Je hebt de keuze uit een veelvoud aan verschillende materialen en in alle prijscategorieën, van zeer scherp geprijsd tot exclusief.
Trouwringen webshop Diamonto
 

Uitgebreide collectie trouwringen

Diamonto heeft een uitzonderlijk mooie huiscollectie trouwringen tegen scherpe prijzen die online en in onze winkel te bewonderen is. Naast onze huiscollectie verkopen wij trouwringen van andere merken zoals bijvoorbeeld trouwringen van Breuning. In onze collecties vind je ringen met of zonder briljant, in geelgoud, witgoud, roodgoud, roségoud, platina, palladium, zilver of staal. Binnen jullie budget vind je dus altijd de perfecte set ringen. 
 
Naast trouwringen kunt je bij ons terecht voor verlovingsringen, partnerringen, vriendschapsringen en sieraden van verschillende merken. Wij nemen ruim de tijd voor jullie in een rustige sfeer en geven uitleg over de mogelijkheden van onze trouwringen collectie. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.
 
Hebben wij jullie interesse gewekt? Neem een kijkje op onze webwinkel of kom gerust naar onze winkel. Bekijk onze collecties en laat jullie door de specialisten van Diamonto voorzien van een goed advies. Het uitzoeken van trouwringen op afspraak is uiteraard ook mogelijk.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Gerelateerde bedrijven