Trouwen bij Kameleon Sieraden « Huwelijk

Kameleon Sieraden

Heuvel Galerie 97-99
5611 DK Eindhoven

040 2457069
info@kameleonsieraden.nl
www.kameleonsieraden.nl

Vind de ringen die bij jullie passen 

Sinds 1987 is Kameleon Sieraden werkzaam in het goudsmeden ambacht. Van een piepklein winkeltje met een goudsmid, zijn wij nu gevestigd op de begane grond in de Heuvelgalerie, ingang Vestdijk, met twee winkels en een team van zes zeer ervaren en enthousiaste goudsmeden en adviseurs.
 
Bij Kameleon Sieraden bestaat het werk grotendeels uit het op maat ontwerpen en creëren van wensen van klanten. Met enthousiasme, passie, gedegen vakmanschap  en eerlijk advies, hebben wij in al die jaren veel bruidsparen heel gelukkig mogen maken met het maken van perfecte ringen.
Trouwringen Goudsmid Eindhoven


Uitgebreide collectie trouwringen

Naast een uitgebreide en gevarieerde collectie van gerenommeerde merken, ontwerpen onze vier goudsmeden ieder hun eigen collectie. Van strak tot  uitbundig, van eenkleurig tot meerkleurig, van modern tot klassiek, van uiterst betaalbaar tot exclusief. Bij ons kun je veel modellen bekijken en passen. Zo krijg je snel een goed beeld wat bij jullie past.
Trouwringen bij Kameleon Sieraden in Eindhoven


Trouwringen naar eigen ontwerp

Ook kun je bij Kameleon Sieraden je eigen unieke ringen ontwerpen. Heb je een volledig uitgewerkt plan of misschien gewoon een vaag idee? Wij gaan samen met jou aan de slag, om jouw wensen technisch mogelijk te maken. Wij zullen altijd open zijn over de haalbaarheid van je wensen en de prijs. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent. Hoe speciaal is dat; dat jullie de rest van jullie relatie, zelfontworpen ringen dragen! 
 
We nodigen jullie graag uit in onze winkel. Jullie zijn welkom om je te laten inspireren en de nieuwste modellen te bewonderen. Alle vragen zijn welkom, we zullen proberen ze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

Christian Bauer: voor altijd

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Bruiloft op de planning? Deze sieraden kunnen dan niet ontbreken!

Een trouwdag om nooit te vergeten door middel van de mooiste sieraden

Gerelateerde bedrijven