Trouwen bij Juwelier Mieke's Sieraderie « Huwelijk

Juwelier Mieke's Sieraderie

Zuiderzeestraatweg West 122
8085 AJ Doornspijk

0525 662187
info@juweliermieke.nl
www.tijdvoortrouwringen.nl

Tijd voor Trouwringen; op zoek naar de perfecte match!

Samen trouwringen uitzoeken en toch apart. Ga allebei op zoek naar ringen én kijk of jullie een match hebben! Connect, Swipe en Match; dat is ringen uitzoeken 2.0.

Op tijdvoortrouwringen.nl vind je een grote collectie van gerenommeerde trouwringenmerken. Vind je een ring of set trouwringen mooi? Swipe naar rechts of klik op het hartje. Zo maak je je eigen favorietenlijst. Deze wordt met die van je partner vergeleken en de matches blijven over. Heb je een mooie set trouwringen gevonden? Maak dan een afspraak om langs te komen in de winkel in Doornspijk. 
Juwelier Mieke's Sieraderie

Juwelier Mieke’s Sieraderie

Iedere juwelier vertelt dat ze gespecialiseerd zijn in relatieringen. Wij willen jullie graag vertellen dat we gespecialiseerd zijn in gezelligheid en in een bijzondere sfeer, bij de keuze van jullie trouwringen. Wil je zelf kijken en kiezen, of wil je het juiste advies? We voelen het aan en zorgen ervoor. De juiste informatie over de materialen, vormen, bewerkingen. Alles heeft voor- en nadelen.

Honderden stellen gingen jullie al voor en kozen bij Mieke hun ringen voor het bezegelen van hun liefde. Juwelier Mieke’s Sieraderie bestaat tenslotte al meer dan 25 jaar. En nog altijd voorzien wij onze klanten van het juiste advies en de juiste nazorg. 

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Christian Bauer: voor altijd

Gerelateerde bedrijven