Trouwen bij Juwelier Knoef - dé fashionjuwelier « Huwelijk

Juwelier Knoef - dé fashionjuwelier

Nieuwstraat 15
7551 CS Hengelo

074 2912315
info@juwelierknoef.nl
www.juwelierknoef.nl

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

De tijd van plannen en voorpret kan beginnen. Het uitzoeken van trouwringen is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Omdat de keuze van relatie- of trouwringen zeer persoonlijk is, moet je hier ruim de tijd voor nemen. Juwelier Knoef wil jullie hierin graag adviseren op basis van jullie wensen.
 

Dé bezegeling van je relatie

Liefde en verlangen. Elkaar begeren. Samen vooruitzien naar een mooie toekomst. Dat zijn de gevoelens die passen bij de keuze van ringen. Trouwringen geven vorm aan dit verlangen. Ze getuigen een leven lang van de liefde voor elkaar. De ring is een cirkel zonder einde. Daarom is de ring een prachtig symbool voor de liefde, al eeuwenlang. Trouwringen zijn een zichtbaar symbool van een onzichtbare band. Een gladde ring is het symbool van eeuwige trouw waar geen begin en geen einde aan komt.
Trouwringen kopen in Hengelo
 

Voor welke vorm ga je?

Je draagt misschien al veel sieraden, maar een trouwring is anders. Het is heel bijzonder om samen die ene speciale ring uit te zoeken, die je de rest van je leven gaat dragen. Wil je elegant en klassiek of juist strak en modern? Een trouwring is iets persoonlijks en mag dus best afwijken van de doorsnee gladde trouwring. Er wordt steeds vaker gekozen voor een ring met edelstenen.
 
Omdat een relatie uniek is en heel persoonlijk, is het fantastisch om deze te bezegelen met een unieke ring van goud, zilver of een ander edelmetaal b.v. titanium of edelstaal, al of niet in combinatie met edelstenen, alles is mogelijk. Graag zetten wij deze mogelijkheden voor jullie op een rij.
Trouwringen kopen in Hengelo
 
Nieuwsgierig geworden? Kom gerust bij ons binnen, bekijk onze collecties van Angeli Di Bosca, Breuning en TitanFactory en laat jullie door de specialisten van Juwelier Knoef voorzien van een goed advies. Het uitzoeken van trouwringen op afspraak is uiteraard ook mogelijk. 
 

Gerelateerde artikelen

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Gerelateerde bedrijven