Trouwen bij UNI10 Edelsmid « Huwelijk

UNI10 Edelsmid

Haverstraatpassage 27 B
7511 EV Enschede

053 4311020
info@uni10.nl
www.uni10.nl

Je trouwdag vliegt voorbij, maar je trouwring draag je voor altijd bij je

Bij UNI10 Edelsmid vind je gegarandeerd dé ringen die perfect bij jullie passen. Kiezen jullie voor een uniek ontwerp? Of wordt het klassiek goud, strak platina of sterk keramiek? In het atelier van UNI10 wordt ambacht en vakmanschap gecombineerd met hedendaagse technieken, daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

Zoeken jullie klassieke, moderne of juist eigenzinnige trouwringen, bij UNI10 in Enschede is een ruime selectie aan trouwringen in uiteenlopende materialen en stijlen te vinden. De collectie bevat  traditionele modellen, maar ook trouwringen met innovatieve concepten, materialen en productiemethoden.
Trouwringen Enschede

Houden jullie van techniek in jullie trouwringen?

Dat kan. Ringen die opengeschroefd kunnen worden, keramieken ringen; gemaakt van hetzelfde materiaal waar keramische remschijven van worden gemaakt. Het is allemaal mogelijk! Of maken we trouwringen voor jullie met een klassiekere uitstraling door goud met diamant te combineren?

Jullie eigen ontworpen trouwringen

Zijn jullie op zoek naar unieke trouwringen met jullie eigen stijl en uitstraling? En willen jullie deze laten ontwerpen? Dat kan bij UNI10 Edelsmid. In een gesprek bespreken we jullie wensen aan de hand van enkele vragen en tonen we jullie voorbeelden uit onze collectie. Dit werken we uit in een schets en als jullie deze goedkeuren, dan maken we jullie unieke trouwringen in ons eigen atelier tot werkelijkheid.
Trouwringen Enschede

Bij UNI10 Edelsmid werken we zowel met nieuw goud als met goud van bestaande sieraden, 'oud goud'. Het is natuurlijk erg bijzonder dat jullie ringen worden gemaakt met materiaal van een erfstuk of een sieraad dat voor jullie een bijzondere betekenis heeft.

Nieuwsgierig geworden? Kom kijken voor alle mogelijkheden bij ons in de winkel.

Gerelateerde artikelen

9 november: Duurzaam Trouwen Deventer

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Gerelateerde bedrijven