Trouwen bij De Stijlmeester « Huwelijk

De Stijlmeester

Astraat 8
9718 CR Groningen

050 2600808
mail@destijlmeester.nl
www.destijlmeester.nl

De Stijlmeester laat zien wie je bent

Wij helpen jou met het ontwikkelen van je eigen stijl. Of dit nu bedrijfsmatig of in de privésfeer is; jouw imago en interieur moeten bij jou passen. Dat gaat niet van vandaag op morgen. Het is een zoektocht; een reis die wij graag samen met jou willen maken.

Met een helder kleur- en stijladvies weet jij de juiste keuzes te maken. Zodat je weet wat je wilt uitstralen, maar nog belangrijker … dat je laat zien wie jij bent!De Stijlmeester Trouwpakken

Voor een persoonlijk gemaakte maatpak of shirt kijken wij naar jouw lichaamsbouw, welk kleurtype jij bent en jouw wensen en eisen. Met een maatpak dat goed zit én er goed uitziet, straal je zelfvertrouwen uit. Maak ook een verpletterende indruk met de maatpakken van De Stijlmeester.

Trouwpak op maat

Zeker op jouw trouwdag wil je er op je best uitzien. De Stijlmeester biedt zowel maatpakken, als maatshirts, colberts, trouwpakken en accessoires als dassen, schoenen, riemen, sokken en manchetknopen. Uit de collectie van meer dan 1000 stoffen en designs stel je samen met ons jouw maatpak samen.De Stijlmeester trouwpak

Ook zijn er verschillende mogelijkheden in pasvorm, model en accenten. Denk hierbij aan strak getailleerd of wat ruimer, single of double breasted, keuze van binnenvoering en knoopsgaten. Maak het persoonlijk af met je eigen naam of initialen aan de binnenkant van het colbert; een perfecte herinnering aan ‘de mooiste dag van jouw leven’.

Gerelateerde artikelen

Large_zomer_bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

Large_bruidsmode_trouwjurg_weddingbyjeanet

Jullie en Jeanet: de ultieme match

Large_dresscode_bruiloft_defotomeneer

Dresscodes en wat ze betekenen

Large_trouwschoenen_bruidegom_absolut

Trouwschoenen voor de bruidegom: wat trek je aan?

Gerelateerde bedrijven