Trouwen bij Vince! Herenmode « Huwelijk

Vince! Herenmode

Hoofdstraat Oost 47
8471 JJ Wolvega

06 54346344
info@vince-herenmode.nl
www.vince-herenmode.nl

Get inspired by Vince!

Heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar dat ene trouwpak dat niet alleen jouw persoonlijke stijl en smaak uitstraalt, maar ook als gegoten zit? Kom dan eens langs in bij Vince! Herenmode in Wolvega.

In onze gezellige winkel vind je gegarandeerd het perfecte trouwpak! Wij bieden een ruime collectie van diverse stijlen met de topmerken Immediate, Wilvorst, Cavani, Atelier Torino en Tziacco.

Specialist in trouwpakken

Mijn naam is Vincent Zanen, het gezicht achter Vince! Als trouwspecialist help ik je graag bij het vinden van jouw trouwoutfit. Wij proberen er alles aan te doen om het assortiment zo breed mogelijk te houden, zodat je altijd de stijl vindt die bij jou past. Ook bieden wij voldoende bruidsaccessoires als schoenen, riemen, manchetknopen.
Immediate Trouwpak bij Vince! Herenmode

Jij staat centraal

Bij Vince! hechten we veel waarde aan kwaliteit en service. Daarvoor nemen we alle tijd. Samen gaan we op zoek naar het kostuum dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid, waarbij mijn kennis van trouwkostuums goed van pas komt. De kleermakers en ik zorgen ervoor dat jouw pak perfect past en dat jij er stralend uitziet op jullie grote dag.

Dus zien wij jou binnenkort in onze winkel? De koffie staat klaar.

Gerelateerde artikelen

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Trends in trouwpakken 2024

Gerelateerde bedrijven