Trouwen bij MILL Tailoring « Huwelijk

MILL Tailoring

Lindenlaan 22
6301 HB Valkenburg

043 3030179
info@mill-tailoring.nl
www.mill-tailoring.nl

Op jouw trouwdag wil jij de best geklede man zijn!

Een trouwpak van MILL Tailoring bezorgt je niet één maar twee dagen om nooit meer te vergeten. De dag van je huwelijk en de dag dat je je trouwpak komt samenstellen. Voor een uniek en passend trouwpak hebben wij onze eigen persoonlijke aanpak vanuit onze mode huiskamer. Vanuit deze huiskamer creëren we een gemoedelijke informele sfeer.

Tijdens een eerste afspraak, eventueel met jouw beste vriend(en), moeder, vader of oma brengen wij al jou wensen in kaart. Heb jij al een visie over jouw trouwpak? Vertel het ons en laat je verrassen door onze vertaling naar een uniek trouwpak. Een trouwpak dat voldoet aan alle verwachtingen en wordt beloond met complimenten uit jouw omgeving.

Op maat

Vervolgens starten wij met het samenstellen en opmeten van je trouwpak. Dit alles met behulp van stoffen, voorbeelden en diverse opties waar je naar smaak uit kunt kiezen. Wanneer je trouwpak arriveert vanuit Italië, maken wij een tweede afspraak voor een doorpas waarbij we kijken of het de perfecte pasvorm heeft en gaan wij verdere details uitwerken als schoenen, stropdas, pochet of een hippe bretel.
Bruidsmode Valkenburg

Met een personal touch

Bij onze trouwpakken heb je keuze uit de mooiste kwaliteit stoffen en een tal van mogelijkheden om de voor jouw belangrijke details terug te laten komen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het borduren van credo’s, de trouwdatum of (bij)namen die je trouwpak nog persoonlijker maken.

Het eindresultaat is een uniek trouwpak dat prachtig gecombineerd kan worden met de trouwjurk van jouw geliefde. Wij adviseren dan ook om een stofje van de bruidsjurk mee te nemen zodat onze MILL tailor de ultieme combinatie kan neerzetten.

Kom eens langs in Valkenburg

Ook is het mogelijk om je aanstaande even langs te sturen zodat zij eventuele zaken op voorhand kan bespreken zonder dat deze details verder verklapt worden aan jou! Mocht je vragen hebben neem dan gerust telefonisch contact met ons op of wil je een keer vrijblijvende langskomen om alle mogelijkheden te bespreken, je bent van harte welkom!

Onze trouwpakken starten vanaf € 799,-. Je ontvangt van ons een 2de maathemd t.w.v € 119,- cadeau. Neem een kijkje in onze recensies om te zien wat voorgaande bruidsparen van MILL Tailoring vonden, Facebook: MILL Tailoring.

Gerelateerde artikelen

Trends in trouwpakken 2024

3 maart: Destination Limburg

Kleding voor de bruidskinderen

Een onvergetelijke bruiloft met een op maat gemaakt trouwpak van Michael&Giso

Gerelateerde bedrijven