Trouwen bij O'Maggio House of Tailors « Huwelijk

O'Maggio House of Tailors

Grote Molenstraat 171
6661 NH Elst

085 3033928
info@o-maggio.nl
www.o-maggio.nl

In stijl naast je partner

O’MAGGIO is gerenommeerd in het creëren van een stijlvol en op maat gemaakt trouwpak. Naast stijlvol word je in adembenemende Italiaanse kwaliteit gepresenteerd. Een O’MAGGIO trouwpak is strikt persoonlijk. Wij zorgen dat alles wordt aangepast op jouw wensen, maten en persoonlijkheid, maar ook vooral dat het pak in de setting van de bruiloft past.

Voor het samenstellen van een trouwpak neemt O’MAGGIO de tijd: de tijd die jij nodig hebt. We kijken niet alleen naar de look van de bruidegom, maar houden ook rekening met de stijl van je partner en de bruiloft zelf. Daarbij kun je denken aan kleur, vorm en stijl.
Trouwpak kopen in Elst bij O'Maggio

In onze showroom kun je uitgebreid bekijken welke stoffen, knopen en andere details je aanspreken en je daarin laten adviseren door onze personal tailors.

"Dat 1e moment, die ‘WAUW’ factor”

Daar is het waar bij O’MAGGIO om gaat! Alles moet kloppen, wij zullen ervoor zorgen dat jullie samen perfect matchen, jouw trouwpak afgestemd op de outfit van je partner. Buiten dat de styling erg belangrijk is, wil O’MAGGIO ook de bruidegom een beleving geven. Niet zo maar even een pak uitzoeken, maar alle tijd en aandacht krijgen. Dit alles in de O’MAGGIO showroom met bar en whisky lounge.”

O’MAGGIO Trouwservice

Maak het jezelf gemakkelijk op de grote dag en laat je aankleden door één van de personal tailors van O’MAGGIO. Met onze trouwservice ben je er van verzekerd dat alles goed zit tot in detail. Wij komen graag persoonlijk langs voor deze liefdevolle gelegenheid om jou de zorg van het aankleden te ontnemen.

Gerelateerde artikelen

Trends in trouwpakken 2024

Kleding voor de bruidskinderen

Een onvergetelijke bruiloft met een op maat gemaakt trouwpak van Michael&Giso

De bruidsmode trends voor 2023

Gerelateerde bedrijven