Trouwen bij OFM. Doesburg « Huwelijk

OFM. Doesburg

Barend Ubbinkweg 9
6981 EC Doesburg

0313 200903
doesburg@onlyformen.nl
www.onlyformen.nl

In 1x klaar voor jouw trouwpak bij OFM. Doesburg

In één keer klaar voor de grote dag, bruidegom? Bij ons shop je de complete trouwlook. Of het nu gaat om een pak op maat, luxe driedelig of tweedelig mix & match. Met een twintigtal winkels, gespecialiseerde modeadviseurs en een ruim assortiment, weten wij zeker dat wij jou altijd in een trouwpak steken wat bij je past.
Trouwpak kopen bij Only For Men in Doesburg
OFM. Mensperience Store in Doesburg

“Kijk vanaf half januari naar Married at First Sight om inspiratie op te doen met onze trouwpakken. Dat heb je goed gelezen; wij zijn in 2024 trots partner van het programma.”

Van trouwpak tot accessoires

Naast pakken hebben wij ook alle accessoires in huis. Denk aan een stropdas, de schoenen of een mooie riem. Ontdek topmerken zoals Magnanni, Hugo Boss Menswear, Giorgio, Floris van Bommel, Profuomo, Dutch Dandies en Tommy Hilfiger. Zo hoef jij niet allerlei winkels af om jouw look compleet te maken.

“In Doesburg hebben we alle ruimte om in rust op zoek te kunnen naar jouw perfecte trouwpak. Daarnaast hebben we ook een terras waar je achteraf met je gasten kan proosten op een geslaagde dag.”

Uitpakken met een trouwpak op maat

Een feestelijke voering of kleurthema? Met maatwerk wordt jullie grote dag er eentje om nooit te vergeten. Zo zorgen we dat jouw trouwoutfit perfect past bij die van jouw partner. En om je trouwpak echt persoonlijk te maken, kunnen we geborduurde elementen toevoegen zoals jullie namen of trouwdatum.
Trouwpak kopen bij Only For Men Doesburg

Hoe maatwerk voor je werkt:

Stap 1: We bespreken je wensen, ideeën en nemen eventueel meegenomen voorbeelden tot in de puntjes met je door.

Stap 2: We kiezen stof uit en stellen het pak samen aan de hand van het model, de door jou gekozen knopen, bijpassende voering, enzovoorts.

Stap 3: Maatwerk is meetwerk. Na het bepalen van hoe jouw maatwerk eruit komt te zien, nemen we je maten op.

Stap 4: Binnen vier tot vijf weken kan je de kleding ophalen en passen. Eventuele wijzigingen maken wij tot de laatste steek voor je in orde.

Gerelateerde artikelen

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Trends in trouwpakken 2024

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Gerelateerde bedrijven