Trouwen bij Amiga Bruidsmode « Huwelijk

Amiga Bruidsmode

Nieuwstraat 5
4811 WX Breda

076 5436600
info@amiga.eu
www.bruidsmodewinkel.nl

AMIGA Bridal Store

AMIGA is een unieke bruidswinkel voor de moderne vrouw. In het hart van Breda vind je onze ruime en lichte winkel met meerdere pasruimtes en een chique, huiselijke uitstraling. Het karakteristieke Breda is na het vinden van je trouwjurk zeker de moeite waard te ontdekken!

Amiga Bruidsmode

Met de grootste collectie van het luxe bruidsmerk Pronovias trekken wij bruiden vanuit heel Nederland, België én daarbuiten! Naast Pronovias hebben wij ook andere merken geselecteerd waaronder: Madi Lane, Rembo Styling, White One, House of St Patrick en Herve Paris.

Je gaat samen met jouw persoonlijke styliste op zoek naar jouw trouwjurk! Natuurlijk nemen wij ruim de tijd voor je en zonder tijdsdruk - want daar houden wij zelf ook niet van. Geen detail gaat er aan ons voorbij!Amiga Bruidsmode Breda

Onze collectie

Onze collectie trouwjurken is zorgvuldig samengesteld door onze eigen stylistes, die naast hun kennis van de huidige trends ook unieke topstukken durven te selecteren! Doordat jouw trouwjurk volledig wordt afgepast door onze coupeuses zit hij op jullie trouwdag als gegoten. Dit is naast het vinden van je jurk een zeer belangrijke stap waar wij dan ook veel aandacht aan zullen besteden.

Onze missie: jou comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen op jullie trouwdag!

Wil jij trouwjurken komen passen? Maak dan via onze website gemakkelijk een afspraak of je belt naar de winkel 076-543 66 00! Wij zorgen er dan voor dat er een ervaren styliste voor je klaar staat en dat je rustig kunt passen.

Tip! Voor meer info, volg ons op Instagram

"Wat een warm bad! En wat een feestje was de zoektocht naar mijn trouwjurk. Mede dankzij de kundigheid van Denice en de rest van het team heb ik een schitterende japon gevonden!".

Gerelateerde artikelen

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Kinderboek over trouwen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Gerelateerde bedrijven