Trouwen bij Suittruck « Huwelijk

Suittruck

Kostverlorenstraat 22-3
1052 GX Amsterdam

085 0606431
welcome@suittruck.com
www.suittruck.com

Suittruck komt naar jou toe! 

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een trouwpak op maat, dan komen wij van Suittruck graag bij jou langs. Door middel van onze truck leveren wij een unieke service aan huis of op kantoor. Suittruck is de traveling tailor van de nieuwe generatie.

Omdat een werkdag van 9 tot 5 uur inmiddels eerder een uitzondering dan de norm is, kan Rutger Vlaming op elk gewenst moment van de dag voor de deur komen te staan met zijn truck. Dit kan bij jou thuis zijn of op je werkplek. Het bedrijf zelf ondervindt hier geen last van omdat je bij ons in de Suittruck komt.
Rutger Vlaming van Suittruck

Een trouwpak volledig op maat

In de truck trek je een overhemd of jasje aan en Rutger speld het handmatig af. Zo ontstaat de perfecte pasvorm. Vervolgens heb je keuze uit meer dan duizend stoffen. Alles is mogelijk: effen, ruiten, strepen of een gewaagd dessin. Ook het type knopen en de voering bepaal je zelf.

Een aantal weken later komt de Suittruck weer bij je voor de deur rijden voor een laatste passessie om te checken of alles perfect zit. Als er geen kleine aanpassingen meer hoeven worden gedaan, kan je het trouwpak zo meenemen. Mocht er nog wel iets moeten worden aangepast dan komen we het twee dagen later persoonlijk bij je langsbrengen.
Trouwpak op maat van Suittruck

Ook voor de casual wedding staan we voor jou klaar. Naast pakken doen wij shirts, chinos, jeans, jassen en schoenen op maat.

"Dank voor het adviseren, de rust en het oprecht zijn. Dank voor het durven zeggen: 'dit gaan we niet doen want daar worden we beiden niet blij van'. Ik ga straks vol trots in MIJN pak ja zeggen tegen mijn meisje."

Gerelateerde artikelen

Large_vader_brengt_bruid_rinkeheederik

Met wie loop je naar het altaar?

Large_trouwpak_etiquette_newtailoring

Etiquette van het trouwpak

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_mg1

Een twee- of driedelig trouwpak

Gerelateerde bedrijven