Trouwen bij 2impressu « Huwelijk

2impressu

Grotestraat 2-Unit B & C
7475 AX Markelo

0547 363400
info@2impressyou.nl
www.2impressyou.nl

Maatwerk trouwjurk voor ieder budget!

2impressu heeft passie en liefde voor het vak. Dit in combinatie met ruim 25 jaar ervaring zorgt voor de perfecte maatwerk bruidsjurk. Naast dat wij jouw droomjurk tot in detail naar wens maken, kunnen wij deze stijl ook voortzetten in de accessoires.

2impressu bruidsmode

Bij 2impressu is iedere jurk maatwerk, immers niemand is hetzelfde. Dus of je nu een kleine of een grotere maat hebt of bijvoorbeeld zwanger bent, alles wordt met de grootst mogelijke zorg ontworpen en op maat gemaakt.

Ook als je op zoek bent naar een uniek broekpak, gekleurde bruidsmode of gelegenheidskleding. Voor welke bruidsmode je ook kiest, onze adviseuses en coupeuses zorgen voor een perfecte pasvorm.

2impressyou bruidsmode

Ook voor mannen!

Niet alleen de bruid, maar ook de bruidegom wil er fantastisch uitzien op zijn mooiste dag. Dat kan met een prachtig heren maatkostuum van Suits To Impress (onderdeel van 2impressu). Je hebt bij ons keuze uit ontzettend veel stoffen, kleuren, voeringen en bandjes. En wat dacht je van geborduurde initialen in je kostuum? Wij realiseren het allemaal voor je!

Trouwpak mannen 2impressu

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies

Een uitgebreid aanbod, ons eigen atelier, persoonlijke aandacht én eerlijk advies zorgen voor een prachtig eindresultaat. Onze pas afspraken zijn zeer uitgebreid en nooit aan tijd gebonden. Tijdens het passen voorzien wij je van deskundig advies, waarbij jij alle aandacht krijgt. Wij vinden het belangrijk dat je met jouw dierbaren in een privésfeer past, waarbij er geen andere bruiden aanwezig zijn.

Anja en Nicolette 2impressu

Onze werkwijze

Met ruim 25 jaar ervaring wordt jouw bruidsjurk gegarandeerd werkelijkheid. Samen bespreken we jouw wensen en al passende komen we tot een prachtige, eigentijdse bruidsjurk. Vervolgens gaan onze coupeuses aan de slag.

We staan voor een perfecte pasvorm en dan is het noodzakelijk eerst een proefmodel te maken. Vervolgens kom je nog een keer passen en met nog wat kleine aanpassingen is jouw bruidsjurk klaar voor de grote dag!

Heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

“Veel kennis. Zien wat het beste bij je past, maar houden rekening met eigen wensen. Geheel op maat gemaakt, dus zit als gegoten. Communicatie is snel en persoonlijk. Anja en Nicolette, nogmaals bedankt. Super blij met mijn trouwjurk!”

Gerelateerde artikelen

9 november: Duurzaam Trouwen Deventer

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Gerelateerde bedrijven