Dark_loader
Trouwen bij Exclusief Bruidsmode « Huwelijk
Staticmap?center=51.3626058,6.0576096&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=51.3626058,6

Exclusief Bruidsmode

Schorweg 3
5993 PC Maasbree

077 4651989
info@exclusiefbruidsmode.nl
www.exclusiefbruidsmode.nl


Exclusief Bruidsmode bestaat al meer dan 30 jaar.

Klein begonnen, maar uitgegroeid tot de meest toonaangevende bruidsmodespecialzaak van Limburg. Met een leuk enthousiast team helpen wij de bruiden met veel plezier. Alle veranderingen worden vermaakt in eigen atelier door gediplomeerde coupeuses.

Exclusief Bruidsmode

Op jouw trouwdag ben jij het stralende middelpunt en dan is het belangrijk dat je jezelf kunt zijn in de kleding die je draagt. Daarom zijn in onze collecties alle stijlen en trends vertegenwoordigd.

Wij hebben een keuze van meer dan 400 modellen, variërend van klassiek tot modern en van luxueus tot eigenzinnig. Alle bekende nationale en internationale merken, maar ook eigen ontwerpen, Cocktail, avondkleding en communiejurken.

Exclusief Bruidsmode in alle prijsklassen, vanaf € 350,- in alle maten.

Iedere bruid wordt privé geholpen in onze sfeervolle bruidsboetiek. Daardoor voel je je beter thuis en kunnen wij beter advies geven. Als je als bruid zijnde je droomcreatie gevonden hebt, vieren we dit met een glaasje champagne. Proost!

Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat de bruiden alle tijd en aandacht hebben om goed te kijken en passen. Bel gerust voor een afspraak of vul ons online formulier in. Wij staan klaar met service en advies!

Gerelateerde bedrijven