Trouwen bij Désirée Bruidsmode « Huwelijk

Désirée Bruidsmode

Rijksweg Centrum 79
6161 ED Geleen

046 4745284
info@desiree.nl
www.desiree.nl

De grootste bruidsmodezaak van Limburg

Wie het in Limburg over trouwen heeft, noemt in één adem de naam van Désirée Bruidsmode. De zaak heeft al vele tientallen jaren duizenden bruiden van top tot teen gekleed en ervoor gezorgd dat het hun op de grote dag aan niets ontbrak.Désirée Bruidsmode

Désirée Bruidsmode voert exclusief voor de regio de grote merknamen zoals, Atelier Diagonal. Blue, Bejamin Roberts, Creations of Leijten, Maggie Sottero, Marylise, Modeca, La Sposa, Ladybird, Linea Raffaelli, Sincerity, Sweethaert, Tres chic, White one.

Dat wil verder nog meer zeggen dat jij er van verzekerd bent dat je in je woonplaats ook de enige bent die in die ene specifieke jurk trouwt. In de grote Bruidskast kun je naar hartelust neuzen in de allermooiste Bruidsjurken van de laatste collecties.Desiree bruidsmode trouwjurken

In de zeer ruime paskamers kun je dan op je gemak al jouw keuzes aanpassen. Je wordt daarbij bijgestaan door een van de verkoopsters van het team van Désirée Bruidsmode.

Verkoopsters die tevens volleerd coupeuse zijn en die door hun jarenlange ervaring precies kunnen aangeven hoe jij het best voor de dag kunt komen en een stralend middelpunt zult vormen op jouw huwelijksdag.

Aanstaande bruiden dienen (liefst telefonisch) een afspraak te maken zodat wij hun het beste en met de meeste toewijding kunnen helpen.

"Ik heb mijn droomjurk gevonden bij Desiree Bruidsmode. Top team, top service. Heel erg bedankt! Een echte aanrader".

Gerelateerde artikelen

Large_trouwschoenen_elsacolouredshoes_bruidsschoenen

Jouw bruidsschoenen en de drie belangrijkste vragen

Large_bruidsaccessoires_nadine-de-ruiter

Bruidsaccessoires voor hem en haar

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Gerelateerde bedrijven