Trouwen bij Het Boudoir Bruidsmode Lelystad « Huwelijk

Het Boudoir Bruidsmode Lelystad

Weversstraat 5
8223 AB Lelystad

T: 0229 269222
e: info@hetboudoir.nl
www.hetboudoir.nl

Op zoek naar een prachtige trouwjapon, maar hoe werkt dat...

Trouwkleding koop je niet zomaar van een hanger, daar  heb je wel wat meer tijd voor nodig. Kom naar de leukste bruidskledingwinkel in Lelystad en wij helpen je met een advies op maat, jouw outfit in één keer compleet. Geen gezoek, kleur en vormverschil.

Het Boudoir in Lelystad is jouw bruidsmodespecialist in Flevoland! In Het Lelycentre  vind je onze uitgebreide speciaalzaak, ruim 120 m2 winkelplezier. Je komt natuurlijk met moeder, zus, vriendin of getuige bij ons want dan begint de voorpret voor je trouwdag pas écht, we gaan samen op zoek naar de trouwjurk die bij jou past; smaak, maat en budget en natuurlijk je dagindeling en eventuele kinderen spelen hierin een belangrijke rol. Je maakt een eerste  afspraak, hou er rekening mee dat deze twee tot drie uur duurt, wij zorgen voor koffie, thee en gezelligheid.
Bruidsmodewinkel Het Boudoir in Lelystad

Hoe moet je dat voorbereiden?

Zorg voor een goed humeur en neem vooral een paar foto's mee van de japonstijl die jij mooi vind. Kijk maar eens in ons mooie magazine wat je aanspreekt! Dan gaan we passen en zoeken naar de japon die het allerbeste bij jouw figuur en jullie trouwdag past.

Weet je dat we ook een hele leuke lijn bruidskinderkleding hebben? Dus jullie kids kunnen bijpassend in jouw stijl aangekleed worden. Ook moeders en schoonmoeders kunnen in onze prachtige collectie galajurken kijken of ze iets moois zien voor de grote dag. Natuurlijk stylen we iedereen prachtig af met bijpassende schoenen, ook in kleur!
Bruidsmode Het Boudoir Lelystad

Last but not least; onze styling service! Door samenwerking met twee toppers van bruidsstylisten bieden we jou een unieke ervaring, jouw complete look in beeld bij de passessie. Uniek, persoonlijk en bijzonder... dat is waar jouw trouwdag om draait, bij Het Boudoir draait alles om jouw ervaring en beleving!

Kijk voor meer informatie op hetboudoir.nl. Bekijk ons collectie lookbook of volg ons op Facebook.

Foto's: LevensFoto

Gerelateerde artikelen

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Trouwen in Flevoland

Trouwjurken voor elk seizoen: Vind jouw perfecte match!

Gerelateerde bedrijven