Trouwen bij The New Bride « Huwelijk

The New Bride

Valkseweg 19
3771 RC Barneveld

0342 418458
info@thenewbride.nl
www.thenewbride.nl

Bij The New Bride kun je terecht voor de trouwjurk van je dromen

Ons team staat voor je klaar om samen met jou een prachtige trouwjurk uit te zoeken. Of je jurk klassiek, strak, modern, romantisch gekleurd, hooggesloten of een maatje meer moet zijn. Wij zorgen voor de droomjurk, die aan al je wensen voldoet.The new Bride

Onze bruidsmodezaak in Barneveld ligt in het midden van Nederland. Door de centrale ligging is het makkelijk bereikbaar vanuit de richting Amersfoort, Ede, Zwolle en Apeldoorn. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

PRIVE PASKAMERS

De winkel is ruim opgezet en heeft grote pashokjes met veel privacy om in alle rust je trouwjurk te kunnen kiezen! Bij ons heb je zelfs de beschikking over meerdere privé paskamers. In een privé paskamer heb je de mogelijkheid om met je complete gezelschap, in besloten kring je trouwjurk uit te zoeken.The New Bride Bruidsmode

EIGEN ATELIER

Het grote voordeel van The New Bride is dat wij een eigen atelier in huis hebben
Er is elke dag een coupeuse aanwezig, zodat je direct weet of de aanpassing die je wilt mogelijk is. En je krijgt direct een beeld van het resultaat van eventuele aanpassingen. Vaak is het zo dat degene die je helpt bij het doorpassen nadat je een jurk hebt gekocht, ook degene is die zelf de aanpassingen aan de jurk verzorgt.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Via onze website kan je direct een afspraak inplannen op de dag en tijd die jouw past. Wil je een privé paskamer kan je dit ook direct aangeven.

Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op www.thenewbride.nl.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Large_bruidsbeurs_nederland

7 september: Bruidsbeurs Barneveld

Large_bruidsmeisje_sieraden

De perfecte sieraden voor bruidsmeisjes!

Gerelateerde bedrijven