Trouwen bij Jansen-Noy « Huwelijk

Jansen-Noy

Pastoor Vullinghsplein 20
5975 DJ Sevenum

077 4672929
info@jansen-noy.nl
www.jansen-noy.nl

Jansen-Noy Suits You!

Ontdek het perfecte trouwpak bij Jansen-Noy!

Nog even en jullie grote dag staat voor de deur. Waarschijnlijk is jouw ''bride to be'' al maanden bezig om alles tot in de puntjes te regelen. Heb jij al een keuze gemaakt voor je trouwpak? Bij Jansen-Noy ben je aan het juiste adres voor een prachtig trouwpak en bijpassende accessoires.
Trouwpak kopen bij Jansen-Noy in Sevenum

Het grootste aanbod in de regio

Voor jouw trouwkostuum wil je natuurlijk uitpakken. Bij Jansen-Noy hebben we het grootste aanbod van toonaangevende merken in de regio. Onze vakkundige Wedding Guides staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je er op je allerbest uitziet. Bij ons heb je de vrijheid om samen met onze gespecialiseerde Wedding Guides je eigen pak samen te stellen. Onze ervaren coupeurs zorgen ervoor dat alle items perfect op maat zijn, zodat elk detail klopt. Wat jij voor ogen hebt, realiseren wij!

Topmerken

Ontdek trouwpakken van topmerken zoals Wilvorst, Club of Gents, Dutch Dandies, Immediate en Hugo Boss Black. Het uitzoeken van je trouwpak wordt bij ons een feestje. De pakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, van opvallend tot klassiek. Nodig gerust je getuige(n) of familielid uit en geniet van een hapje en drankje terwijl je de perfecte keuze maakt.
Trouwpak kopen bij Jansen-Noy in Sevenum

Bruiloft looks

Ben je familie van de bruid of bruidegom? Of staat een van je beste vrienden op het punt om te trouwen? Het belooft een bijzondere dag te worden. Bij Jansen-Noy zorgen we ervoor dat je een outfit vindt die helemaal bij jou past en het thema van de bruiloft past. Wij verwelkomen en inspireren jullie graag!

Bezoek Ons in Sevenum (Noord-Limburg)

Plan een vrijblijvende afspraak in bij een van onze Wedding Guides door te bellen naar 077 467 2929. Onze collega’s staan voor je klaar. Jij en je genodigden zijn van harte welkom! Ontdek het perfecte trouwpak bij Jansen-Noy.

Gerelateerde artikelen

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Trouwen in Limburg

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

3 maart: Destination Limburg

Gerelateerde bedrijven