Trouwen bij De Heeren van Rinsma « Huwelijk

De Heeren van Rinsma

Lijnbaan 10
8401 VL Gorredijk

0513 468050
info@deheerenvanrinsma.nl
www.rinsmamodeplein.nl

Een pak naar je hart

Ga jij trouwen? Gefeliciteerd! Bij de HEEREN VAN RINSMA maak je van het kopen van jouw trouwpak een heuse belevenis. En ook gasten zijn van harte welkom voor een feestoutfit, wij hebben veel herenkleding voor een bruiloft. Of je nu daggast of avondgast bent, bij ons kun je goed slagen! 

De Heeren van Rinsma

Je bent van harte welkom in Gorredijk voor een gezellige shopmoment, inclusief een rondje van de zaak. Ongedwongen, gezellig, maar vooral oprecht zodat jij naar huis gaat met een outfit om feest in te kunnen vieren.

De pakkenspecialist van het Noorden

Als de pakkenspecialist van het Noorden hebben wij jarenlange ervaring en ongekende passie voor ons vak. Bij ons staat voorop dat jij je zelfverzekerd voelt in jouw pak voor de bruiloft. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar de perfecte pasvorm en bruiloft dresscode, maar ook naar jouw persoonlijkheid en wensen. Zo ga je naar huis met een pak dat perfect bij jou past.

De Heeren van Rinsma trouwpak

Suit up!

Klassieke of juist moderne pakken, verschillende kleuren en patronen. Je kunt bij ons terecht voor advies voor stijl, kleur, dresscode of de laatste trends.

Als jij jouw pak hebt gevonden, maar deze nog niet helemaal de perfecte pasvorm heeft, dan kun je gebruik maken van onze vermaakservice. De coupeuses van DE HEEREN VAN RINSMA zorgen ervoor dat jouw pak perfect tot in de puntjes zit.

En jouw outfit kun je van top tot teen bij ons vinden: van de schoenen tot aan een perfect kapsel met hulp van onze huisbarbier.

‘’Super service! Super mooie winkel, en het biertje bij het shoppen helpt ook natuurlijk!’’

Gerelateerde artikelen

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Trends in trouwpakken 2024

Trouwen in Friesland

Gerelateerde bedrijven