Trouwen bij De Heeren van Rinsma « Huwelijk

De Heeren van Rinsma

Lijnbaan 10
8401 VL Gorredijk

0513 468050
info@deheerenvanrinsma.nl
www.rinsmamodeplein.nl

Een pak naar je hart

Ga jij trouwen in 2023/24? Gefeliciteerd! Bij De Heeren van Rinsma maak je van het  kopen van je trouwpak een belevenis.De Heeren van Rinsma

Jij én je genodigden zijn van harte welkom in Gorredijk voor een gezellig shopmoment inclusief rondje van de zaak. Ongedwongen, gezellig maar vooral oprecht zodat jij de zekerheid hebt om te stralen.

De pakkenspecialist van het Noorden

Als de pakkenspecialist hebben wij jarenlange ervaring en ongekende passie voor ons vak. Bij ons staat voorop dat jij je zelfverzekerd en op je best voelt in jouw pak. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar de perfecte pasvorm en stijl, maar ook naar jouw persoonlijkheid en wensen. Bij ons ben je dus verzekerd van een pak dat niet alleen perfect zit, maar ook helemaal bij jou past.trouwpak De Heeren van Rinsma

Suit it up!

Onze pakken zijn verkrijgbaar in klassieke, moderne of een combinatie van beide stijlen, in verschillende kleuren en patronen. Wij adviseren je niet alleen over kleur, stijl en dresscode voor de bruiloft, maar ook over de laatste trends.

Als je jouw pak hebt gevonden waarin jij er op je best uitziet, maar deze nog iets vermaakt moet worden? Geen probleem! Bij DE HEEREN VAN RINSMA zorgen onze coupeuses ervoor dat jouw pak perfect tot in de puntjes zit. 

“Super service! Super mooie winkel, en het biertje bij het shoppen helpt ook natuurlijk!”

Gerelateerde artikelen

Trends in trouwpakken 2024

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Trouwen in Friesland

Een onvergetelijke bruiloft met een op maat gemaakt trouwpak van Michael&Giso

Gerelateerde bedrijven