Trouwen bij Atelier Easy Wear « Huwelijk

Atelier Easy Wear

Brugwachter 3
3034 KD Rotterdam

06 39056069
info@easywear.com
www.ateliereasywear.com

Atelier Easy Wear ontwerpt en maakt uw droomjurk geheel op maat

Bent u op zoek naar een uniek en opmaat gemaakte trouwjurk? Of bent u op zoek naar een avondjurk voor een speciale gelegenheid? Diana Smirnova is eigenaresse van Atelier Easy Wear en is dé specialist uit Rotterdam in het maken van prachtige trouwjurken op maat!

Atelier Easy Wear

Samen met een ontwerpster uw trouwjurk ontwerpen en deze op maat laten maken

Weet u hoe uw droomjurk eruit ziet, maar kunt u deze nergens vinden ? Of wilt u in een unieke jurk trouwen die door u zelf is ontworpen ? Wij van Atelier Easy Wear kunnen u hierbij helpen. Onze ontwerpster zal samen met u uw droomjurk ontwerpen, waarna deze door ons voor u op maat zal worden gemaakt. .

Vermaken van trouwjurken en avondjurken

Het vermaken van trouwjurken is een specialisatie die wij in de vingers hebben. Dus wilt u een trouwjurk van uw moeder dragen maar past deze u niet of behoeft de trouwjurk een aanpassing waardoor de jurk een modern tintje krijgt?

Of heeft u een bestaande trouwjurk gekocht, maar behoeft deze aanpassingen? Dan bent u bij Atelier Easy Wear op het juiste adres. En heeft u binnenkort een feestje en wilt u uw avondjurk aanpassen dan ook bent u bij ons op het juiste adres.

Easy Wear trouwjurk op maat

Bruidsmeisjes jurk op maat?

Natuurlijk staat de bruid centraal op een huwelijk, maar een belangrijke rol is ook weggelegd voor het bruidsmeisje. Het is daarom ook belangrijk om haar te laten stralen in een door Atelier Easy Wear opmaat gemaakte droomjurk. Bovendien is het bij ons ook mogelijk om de bruidsmeisjesjurk te laten matchen met de trouwjurk van de bruid.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan hier contact met ons op.

"Geweldig adres voor een topjurk. Veel diversiteit in jurken ook. Top"!

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Kleding voor de bruidskinderen

Met deze stappen vind je jouw droom trouwjurk

Tips bij het uitzoeken van een trouwjurk

Gerelateerde bedrijven