Trouwen bij Ministry of Dresses « Huwelijk

Ministry of Dresses

Noordvliet 33
3142 CJ Maassluis

06 24605597
info@ministryofdresses.nl
www.ministryofdresses.nl

Jij gaat trouwen, gefeliciteerd! Je gaat 'ja' zeggen, tegen je geliefde, tegen de liefde en uiteindelijk ook tegen jouw droomjurk.

Jou en je droomjurk aan elkaar voorstellen is dat wat ik het allerliefste doe. En dat hoeft helemaal niet 9-12 maanden van te voren, 3-6 maanden is vroeg genoeg. Dat proces, van ervaren, aanraken, passen, nog een keer passen, twijfelen, wakker liggen, misschien nog een keer passen en dan heel zeker 'ja' zeggen.ministry of Dresses

Dat proces is zo mooi! En ik ben er voor al jouw vragen en ik geef je alle tijd om die keuze te maken. Geen gepush, maar alle rust. En soms weet je het wel meteen en dan vind je bij de eerste passessie DE jurk. Alles is goed bij Ministry of Dresses, je voelt je vrij, alles mag en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze collectie bestaat uit de prachtige bruidsjurken van Amelie Bridal, Bianco Evento, Kleemeier, Susanna Rivieri Sposa en onze fijn geprijsde eigen collectie jurken. Ook is er altijd een ruim sale rek aanwezig en verkopen we lingerie, sluiers, sieraden en schoenen. Voor de lieve dames om je heen hebben we mooie galajurken en voor de kleinste prinsessen maken we een mini-me jurk van jouw jurk.

Trouwjurk Zuid Holland Ministry of Dresses

Over een jurk maken gesproken, wij kunnen jouw bruidsjurk ook helemaal maken. Tof toch?! En de prijs valt reuze mee, echt. De finishing touch wordt verzorgd door mijn 3 fantastische coupeuses, je gaat de deur niet uit tot de jurk perfect zit. En ze zijn ook nog eens superlief en denken echt met je mee.

Onze winkel is tijdens de pasafspraak helemaal voor jou. Neem mee wie je wilt en we beloven je een superleuke ochtend, middag of avond. Want je mag komen wanneer je wilt, wanneer het jou uitkomt. Wel even een afspraak maken, want ik ben alleen op afspraak voor jou geopend. Je voelt je hopelijk meer dan welkom in mijn gezellige knusse winkel.

Trouwen In Zuid Holland ministry of Dresses

Onze winkel en service worden beoordeeld met een 9,9, daar zijn we zo enorm trots op! Wil je zelf ervaren wat er allemaal mogelijk is? Kom dan gezellig langs!

"Geweldige winkel! Super leuk geholpen niks is te gek. Voelde mij heel ontspannen en geslaagd voor een hele mooie jurk voor een leuke prijs! Zal haar iedereen aanraden".

Gerelateerde artikelen

Large_large_breuning_trouwringen_kopen

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Large_bruidssieraden_trouwringen

Bruidssieraden die je met trots zal dragen

Large_bruidslingerie_poirier

Bruidslingerie moet uitdagen

Gerelateerde bedrijven