Trouwen bij Bruidsmode Jolanda « Huwelijk

Bruidsmode Jolanda

Dorpsstraat 3
4124 AL Hagestein

06 13851233
info@bruidsmodejolanda.nl
www.bruidsmodejolanda.nl

De mooiste collectie betaalbare bruidsjurken

Je bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Daarom wil je juist super-mooi zijn, je bijzonder en speciaal voelen, maar dit hoeft niet duur te zijn. Bij ons vind je al jurken vanaf € 499,-Bruidsmode Jolanda

Bruidsmode Jolanda  is een kleinschalige speciaalzaak in het vervaardigen van bruidsmode en gelegenheidskleding. Wij voeren onder andere de volgende merken: Bridal Star, Morilee, Weise, Kleemeier, Lilly, Allure Bridal, Bianco Ivento en Jarice.

Ook is er de mogelijkheid een eigen ontwerp te creëren. De aanstaande bruid heeft de keuze uit een breed assortiment van vele verschillende materialen en accessoires. Door de ervaren coupeuse en de grote aandacht voor detail zorgen wij voor exclusieve bruidsmode van hoge kwaliteit, perfect passend bij de bruid.Bruidsmode Jolanda utrecht

Kijk maar eens op onze site om een indruk te krijgen: bruidsmodejolanda.nl

Voor de bruidsmeisjes hebben we een ruim aanbod, tevens is het mogelijk om jurkjes te laten maken die passen bij de jurk van de bruid. Ook een jurkje naar eigen idee is mogelijk. Hierbij moet u denken aan een eigen ontwerp, kleur en vele soorten kant en stoffen. Dit alles in een goede prijs kwaliteit verhouding.

"Ik ben hier super geslaagd voor mijn trouwjurk. Jolanda neemt alle tijd voor je en je voelt je er zeker niet opgejaagd, zeker een aanrader!".

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Bruids- en feestkleding voor kinderen

Bloemenmeisjes

Zo kies je bruidsmeisjesjurken die perfect bij je bruiloft passen

Gerelateerde bedrijven