Trouwen bij Jac Hensen Mannenmode « Huwelijk

Jac Hensen Mannenmode

Langestraat 114
3811 AK Amersfoort

033 4617403
info@jachensen.nl
www.jachensen.nl

Geef het jawoord in een pak van Jac Hensen, dan weet je pas écht dat het goed zit!

De dag waarop je gaat trouwen is misschien wel een van de belangrijkste dagen uit je leven. Op deze dag wil je er dan natuurlijk perfect uitzien en dat snappen wij! Wil je praktische tips over waar je op moet letten tijdens het shoppen van je trouwpak? Daar schreven we een blog over.

Om je alvast in de stemming te brengen delen wij hier alvast dé drie beste trouwtrends van 2022. Benieuwd naar alle trends van 2022? Lees er hier alles over.

Jac Hensen Mannenmode

Dé drie meest voorkomende trouwpakken trends van 2022

  1. Hoog draagcomfort van luxe materialen: je ziet dit trouwseizoen vooral matte stoffen, zoals linnen en wol. Het pak met glans? Die is geweest. Je ziet dit jaar luxere materialen. Stoffen die meer comfort bieden en tegelijkertijd zorgen voor een wat meer casual uitstraling. Ideaal om het ook goed te kunnen dragen na je bruiloft!
  2. Trendy kleuren van 2022: dit seizoen zie je trouwpakken in pasteltinten en aardekleuren. Zo zie je veel pakken in groentinten, pastel roze en ook verschillende varianten blauw
  3. Contrasterende patronen: opvallend is dat de effen kleuren trouwpakken  gecombineerd worden met bijvoorbeeld een gilet met een ruit of motief. Dit zorgt ook voor een vintage look die in 2022 weer helemaal terugkomt.

Jac Hensen trouwpak

Gunstige prijs

Een pak voor je bruiloft hoeft niet heel duur te zijn. We kunnen je al een prachtig pak aanbieden vanaf €299,95. Wil je jezelf een beetje extra trakteren voor deze belangrijke dag? Het gemiddelde trouwpak kost tussen de €400,- en €600,-.

Wil je liever zelf je pak helemaal samenstellen? Met ons maatwerk hebben wij ruime keus uit stoffen, knopen en voeringen om zelf je eigen trouwpak samen te stellen.

We helpen je graag met het vinden van jouw perfecte trouwpak!

Nu je helemaal trend-proof bent is het tijd voor het échte werk, bij Jac Hensen nemen we ruim te tijd voor jou én je gasten om het geschikte pak uit te kiezen. Jullie krijgen onder het genot van een kop koffie persoonlijke aandacht om het mooiste pak uit te zoeken. Deze speciale dag wil je natuurlijk van tevoren goed inplannen en een trouwkostuum uitzoeken is niet gemakkelijk. Maak online een afspraak en ontvang €25,- korting op de aankoop van je trouwkostuum!

"Bij binnenkomst gastvrij ontvangst met koffie. zeer goed advies met het trouwkostuum, wij zijn zeer tevreden!!"

Gerelateerde artikelen

Trends in trouwpakken 2024

Trouwen in Utrecht

Kleding voor de bruidskinderen

Een onvergetelijke bruiloft met een op maat gemaakt trouwpak van Michael&Giso

Gerelateerde bedrijven