Trouwen bij Ettemadis « Huwelijk

Ettemadis

Noordeinde 86-88
2514 GM Den Haag

070 2156205
info@ettemadis.com
www.ettemadis.com

Ettemadis: experts op het gebied van stijlvolle en exclusieve trouwpakken op maat

She said YES! De grote vraag is nu: wat gaat u dragen? Wij adviseren en helpen u graag om er op deze onvergetelijke dag perfect uit te zien. Elk jaar maken wij de mooiste trouwpakken voor de bruidegom. Gemaakt natuurlijk van de fijnste Italiaanse stoffen en met de perfecte pasvorm.

Elsevier: “crème de la crème van de Nederlandse Kleermakers”

Ettemadis

Het moet goed en zorgeloos aanvoelen

Een trouwpak moet bij aan uw wensen voldoen. Wij vinden het belangrijk dat u zich goed begrepen voelt en al uw vragen kan stellen aan ons. De eerste kennismaking moet voor uw ontspannen en zorgeloos aanvoelen. Laat de rest maar aan ons over; wij adviseren u over elke detail.

Persoonlijke begeleiding door Amir, van A tot Z.

Amir geeft dagelijks leiding aan Ettemadis. Zijn drijfveer is het naadloos laten aansluiten van een trouwpak op de persoonlijkheid en wensen van de klant. Amir’s professionaliteit en oog voor detail maken dat elk bruidspak uniek uitvalt. Hij staat u bij in het gehele proces, van het in kaart brengen van uw wensen en smaak, tot het ontwerpen van trouwpakken en advies over kleurstellingen, pasvorm en stoffen. 

Ettemadis trouwpakken

Een trouwpak moet perfect zitten en bij jouw feestje passen

Aangezien geen enkele bruiloft hetzelfde is, horen ook geen twee pakken hetzelfde te zijn. Wij zorgen dat u er op u best uit ziet op deze grot dag. Wij geven met veel plezier deskundig advies over de stijl en de kleur(en) van uw trouwpak.

Of het nu gaat om een zomerse strand bruiloft, een bruiloft op een mooi stuk landgoed, een ceremonie in de stad of een bestemming in het buitenland, wij zorgen ervoor dat uw outfit er bij past. Uiteraard houdt Amir hierbij rekening met uw wensen en wat u wilt uitstralen op deze memorabele dag.

Niet onbelangrijk is de pasvorm van uw pak. Laat u dat maar aan Amir over. Hij zorgt ervoor dat uw outfit perfect zit en zeer comfortabel aanvoelt.

Noordeinde 88, vlak naast Paleis Noordeinde

U bent van harte welkom op het Noordeinde 88 in Den Haag; pal naast het werkpaleis van onze Koning. Hier vestigt zowel onze winkel als het atelier waar al de maatkleding met de hand en volledig op maat gemaakt wordt. Zo kunt u zelf ervaren hoe wij aan de slag gaan met uw kledingstukken.

"Bij Ettemadis geweest om mijn trouwpak te laten maken, wat een gave ervaring! In een prachtige winkel neemt Amir uitgebreid de tijd en geeft professioneel advies. Mijn trouwpak zit perfect, ik heb dankzij Amir een uniek pak voor een unieke dag. Ik raad Ettemadis zeker aan!"

Gerelateerde artikelen

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Trends in trouwpakken 2024

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Gerelateerde bedrijven