Trouwen bij Ettemadis « Huwelijk

Ettemadis

Noordeinde 86-88
2514 GM Den Haag

070 2156205
info@ettemadis.com
www.ettemadis.com

Welkom bij Ettemadis, specialist in het maken en adviseren van trouwkleding op maat. Al drie generaties lang

Mijn naam is Amir Etemadi (34). Ruim 10 jaar ben ik vaste kleermaker en stijl adviseur van veel goed geklede mannen in Nederland en daarbuiten. Dit doe ik samen met een team van vakkundige adviseurs en kleermakers aan het Noordeinde 88, direct rechts naast het werkpaleis van de koning, in Den Haag.Ettemadis trouwpakken

Wij geven graag en met veel plezier advies over de stijl en de kleur(en) van uw trouwpak. Telkens met een eigen twist en tijdgeest. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw wensen en wat u wilt uitstralen op deze onvergetelijke dag.

De mogelijkheden in het ontwerp, de keuze in stoffen en kleuren van uw pak zijn onbegrensd. Niet onbelangrijk is de fit van uw pak. Laat u dat maar aan ons over. Wij zorgen dat het een pak wordt die perfect zit en comfortabel aanvoelt.

Graag nodig ik u bij ons uit - dit mag met familie en vrienden - om vrijblijvend met ons kennis te maken en u te adviseren over de mogelijkheden.Ettemadis trouwpak

Onlangs is het verhaal van ons familiekleermakerij verteld door AD Haagsche Courant. Wellicht vindt u het leuk om te lezen wie wij zijn en wat wij doen.

Tevens hebben wij een nieuwe wedding magazine uitgebracht! Hier vindt u inspiratie voor uw trouwpak en ziet u ons werk. Ik hoop u binnenkort te mogen ontvangen en adviseren.

Met een warme groet,
Amir Etemadi

Gerelateerde artikelen

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020/2021

Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

13 september: WeddingFair Rotterdam

Large_trouwen_in_zuid-holland_bruidsmagazine_bestellen

Trouwen in Zuid-Holland

Gerelateerde bedrijven