Trouwen bij Bruidsatelier Petra « Huwelijk

Bruidsatelier Petra

Rapenburgsestraat 2 F
7131 CX Lichtenvoorde

06 21878853
info@bruidsatelierpetra.nl
www.bruidsatelierpetra.nl

Bruidsatelier Petra maakt jouw droomjurk werkelijkheid

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, dus kunnen alvast heerlijk gaan genieten van alle voorbereidingen.

Iedere bruid is uniek met haar eigen stijl, uitstraling en natuurlijk persoonlijkheid. Niet alleen het uitzoeken en vermaken van bruidsjurken maar ook het realiseren, samen ontwerpen en op maat maken van bruids-en galajurken behoort tot de mogelijkheden.
Bruidsatelier Petra

Bruidsjurk die bij jou past

Je bent bij mij altijd de enige bruid in de winkel,  zodat ik je alle aandacht kan geven en je alle privacy krijgt. Mijn doel is dan ook om ervoor te zorgen dat jij er prachtig uitziet in een bruidsjurk die volkomen bij je past. Sinds 2013 ben ik, na een aantal jaren, weer terug bij mijn grote passie de bruidsmode en als gediplomeerd coupeuse help ik je dan ook graag met het uitwerken en realiseren van jouw wensen en ideeën.

Bruidsatelier Petra trouwjurken

De allernieuwste collectie hangt klaar in mijn atelier, ook als je een maatje meer hebt. Bijna alle jurken kunnen nabesteld worden t/m maat 60. Maak gerust een afspraak en kom, uiteraard geheel vrijblijvend, langs bij Bruidsatelier Petra.

Een afspraak maken kan op elke dag en avond, ook op zondag.

"Vakmanschap, aandacht en passie voor het vak. Niets anders dan lof, van de kennismaking en ideeënfase, doorpasmomenten tot de voltooiing. De bruidsjurk is helemaal naar wens vermaakt. Aanbevelingswaardig!"

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Kleding voor de bruidskinderen

De bruidsmode trends voor 2023

Gerelateerde bedrijven