Trouwen bij Het Boudoir Bruidsmode « Huwelijk

Het Boudoir Bruidsmode

Nieuwstraat 10
1621 EA Hoorn

0229 269222
info@hetboudoir.nl
www.hetboudoir.nl

Op zoek naar een prachtige trouwjapon, maar hoe werkt dat...

Trouwkleding koop je niet zomaar van een hanger, daar  heb je wel wat meer tijd voor nodig. Kom naar de leukste bruidskledingwinkel in Hoorn en wij helpen je met een advies op maat, jouw outfit in één keer compleet. Geen gezoek, kleur en vormverschil.

Die relaxtheid biedt Bruidswinkel Het Boudoir aan jou! Je komt natuurlijk met moeder, zus, vriendin of getuige bij ons want dan begint de voorpret voor je trouwdag pas écht, we gaan samen op zoek naar de trouwjurk die bij jou past; smaak, maat en budget en natuurlijk je dagindeling en eventuele kinderen spelen hierin een belangrijke rol.Je maakt een eerste  afspraak, hou er rekening mee dat deze twee tot drie uur duurt, wij zorgen voor koffie, thee en gezelligheid.
Annet Kwantes van Het Boudoir in Hoorn

Hoe moet je dat voorbereiden?

Zorg voor een goed humeur en neem vooral een paar foto's mee van de japonstijl die jij mooi vind. Kijk maar eens in ons mooie magazine wat je aanspreekt! Dan gaan we passen en zoeken naar de japon die het allerbeste bij jouw figuur en jullie trouwdag past.

Weet je dat we ook een hele leuke lijn bruidskinderkleding hebben? Dus jullie kids kunnen bijpassend in jouw stijl aangekleed worden. Ook moeders en schoonmoeders kunnen in onze prachtige collectie galajurken kijken of ze iets moois zien voor de grote dag. Natuurlijk stylen we iedereen prachtig af met bijpassende schoenen, ook in kleur!

Kijk voor meer informatie op www.hetboudoir.nl. Bekijk ons collectie lookbook of volg ons op Facebook.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_bruidsmode_trend_2020

Dit zijn de 6 bruidsmode trends van 2020!

Gerelateerde bedrijven