Trouwen bij Partyschip Z8 « Huwelijk

Partyschip Z8

Biesboschweg 2
4924 BB Drimmelen

0162 682609
info@zilvermeeuw.nl
www.z-eventships.nl

Trouwenplannen? Get on board!

Trouwen midden in de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch. Wie wil dat nou niet! Geef elkaar het jawoord op één van de mooiste partyschepen van Nederland: Partyschip Z8 van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw.

Je bruiloft organiseren begint vanaf dat ene alleszeggende moment ‘Ja, ik wil’. Daarbij hoort o.a. ook het kiezen van de perfecte locatie. Partyschip Z8 is een officiële trouwlocatie. Mede door onze jarenlange ervaring verzorgen wij met liefde de mooiste dag van jullie leven.Trouwen op een partyschip

Alles is mogelijk

Jullie trouwceremonie aan boord of middenin de Biesbosch, gevolgd door een toost met champagne en taart. Aansluitend heerlijk genieten van een walking diner, buffet of barbecue en dan de dag afsluiten met een groot knalfeest!

Of wat te denken van alvarend de Biesbosch met zijn prachtige natuur verlaten om richting Rotterdam te varen met zijn mooie stadscentrum en havengebied en prachtige skyline. Maar heb je andere wensen, wij voeren ze graag voor je uit. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Rondvaartbedrijf  Zilvermeeuw maakt graag een offerte op maat voor de mooiste dag van jullie leven!

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven