Trouwen bij Bistro Het Oude Raadhuis « Huwelijk

Bistro Het Oude Raadhuis

Hoofdstraat 4
9801 BW Zuidhorn

0594 528322
info@bistrohetouderaadhuis.nl
www.bistrohetouderaadhuis.nl

Trouwen in een dorpskasteeltje

Oude tijden herleven! Het voormalig gemeentehuis van Zuidhorn is onder de naam Bistro het oude raadhuis weer een officiële trouwlocatie. Wilt u gaan trouwen? En bent u opzoek naar een unieke locatie met een romantische ambiance? Kom dan eens langs en wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Dit bijzondere dorpskasteeltje met prachtige authentieke elementen vormt een schitterend decor voor een onvergetelijke dag! Voor de kerkelijke inzegening is er op 50 meter afstand een mooi kerkje die wij kunnen aanbevelen.
Trouwen in Zuidhorn

Ruimtes

Na de ceremonie zijn er diverse mogelijkheden voor een receptie, diner of feest. Wij beschikken over de Raadzaal, welke ruimte biedt voor 15 tot 60 personen. Wilt u met een groter gezelschap komen, dan kunt u ook gebruik maken van de andere ruimtes tot ca. 120 personen. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op ons terras, welke natuurlijk tot uw beschikking staat. Is uw gezelschap iets kleiner, dan kunt u trouwen in de Burgemeesterskamer.

Receptie en feest

Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. U kunt de bruidstaart combineren met koffie of thee, maar er kan ook geproost worden met een glas Champagne of Prosecco.

Een stijlvol diner, een feest, een receptie of een combinatie ervan kunnen wij geheel naar uw eigen wens organiseren. Wij bieden u een ruime keuze in diners van hoge kwaliteit aan, maar ook buffetten voor een gevarieerd budget. Ieder bruidspaar heeft een eigen specifieke smaak, graag laten wij uw wensen op deze bijzondere dag uitkomen.Trouwen in Zuidhorn

Een spetterend feest om deze bijzondere dag af te sluiten met vrienden en familie. Lekker dansen op muziek van de DeeJay of liever meezingen met een band. We denken graag met jullie mee om het geheel compleet te maken!

Locatie

Bistro het Oude Raadhuis is gevestigd in het dorp Zuidhorn, een kleine 10 minuten rijden van de stad Groningen. Het pand beschikt over meerdere verdiepingen en heeft een verhoogd terras uitkijkend over het centrum. Op het grote naastgelegen parkeerterrein kan men de auto’s gratis parkeren.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven