Trouwen bij ‘t Hof van Scharmer « Huwelijk

‘t Hof van Scharmer

Hoofdweg 68
9616 TE Scharmer

06 43376406
info@partyboerderijthofvanscharmer.nl
www.partyboerderijthofvanscharmer.nl

Optimaal genieten bij 't Hof van Scharmer

Willen jullie trouwen en feesten op een prachtige plek aan de rand van Groningen? Kom dan eens een kijkje nemen bij 't Hof van Scharmer. Ons team staat klaar om jullie de mooiste dag van jullie leven te bezorgen.

Bij Partyboerderij 't Hof van Scharmer staat gezelligheid en plezier voorop. In een fotogenieke landelijke omgeving aan het water van de Scharmerplas zullen jullie ongetwijfeld genieten van een bijzondere trouwdag.
Trouwen in Groningen bij 't Hof van Scharmer

Bruiloft op maat

Bij 't Hof van Scharmer is alles mogelijk om er een trouwfeest van te maken dat jullie en jullie gasten zich nog lang herinneren. Willen jullie een buitenbruiloft met een receptie op het terras en een bbq rondom onze oude omgebouwde huifkar met een avondfeest in de ruime zaal? Of kiezen jullie liever voor een groot feest in de boerderij met diverse buffetten? Elke bruiloft is weer uniek en met een eigen sfeer en samenstelling. 

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie en een plak Groninger koek nemen we alle tijd om jullie dag door te nemen. Hierbij staan jullie en jullie wensen centraal. Tot gauw!

Gerelateerde artikelen

7 en 8 oktober: The Bridal Experience Haren

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Tips voor een feestje in je achtertuin

Gerelateerde bedrijven