Trouwen bij Best Golf « Huwelijk

Best Golf

Golfbaan 1
5683 RZ Best

0499 391 443
info@bestgolf.nl
www.bestgolf.nl

Trouwen op een golfbaan

Deze trouwlocatie in Best (omgeving Eindhoven) is de ideale plek voor jullie om het huwelijk te sluiten en te vieren. Wat is er mooier om in een idyllische omgeving een fotoreportage te kunnen laten maken, in het echt te worden verbonden door de Ambtenaar van de Burgelijke Stand en ook nog culinair fantastisch verzorgd te worden. Om van een knallend trouwfeest nog maar niet te spreken…!

Brasserie | Restaurant Dimples is het horeca-etablissement van Best Golf. De kwaliteit en grote gastvriendelijkheid zijn inmiddels een begrip in deze regio. 
Trouwlocatie Best Golf Eindhoven

Alles naar jullie wens

Bij Dimples doen wij er alles aan om van jullie speciale dag een memorabele gebeurtenis te maken. Trouwen is een mijlpaal in het leven en op Best Golf begrijpen we dat dan ook alles moet kloppen. Welke specifieke wens jullie ook hebben, hoe groot of hoe compact de bruiloft ook dient te zijn; wij zullen er maximaal in meedenken.

Officiële trouwlocatie

Bovendien is Best Golf een officiële trouwlocatie, dit houdt in dat jullie naast het trouwfeest en huwelijksdiner, ook de officiële huwelijksceremonie bij Best Golf kunnen laten plaatsvinden!
Trouwlocatie Best Golf Eindhoven

Zijn jullie benieuwd naar deze unieke trouwlocatie in regio Eindhoven? Schroom niet en loop gerust een keer binnen om de sfeer op te snuiven. Dimples en Best Golf zijn 7 dagen in de week geopend. Natuurlijk kunt u ook meteen een afspraak maken.

Wij zijn gesitueerd pal naast de snelwegen A2 en A58 en beschikken over meer dan 200 gratis parkeerplaatsen. Graag tot ziens!

Gerelateerde artikelen

Large_lunch_bruiloft_trouwdag_brunch

Lunchtijd op je bruiloft

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_trouwlocatie_brabant_fortsintgertrudis

Trouwen in Fort Sint Gertrudis. Ja ik wil!

Large_trouwdecoratie_lampions_bruiloft

Lampionnen als trouwdecoratie

Gerelateerde bedrijven