Trouwen bij Chalet Fontaine « Huwelijk

Chalet Fontaine

Hoofdstraat 4
5171 DD Kaatsheuvel

0416 272333
info@chaletfontaine.nl
www.chaletfontaine.nl

Chalet Fontaine: de mooiste locatie voor uw huwelijksfeest!

De mooiste dag van uw leven verdient ook de mooiste locatie! Bij Chalet Fontaine in Kaatsheuvel viert u uw bruiloft in stijl. Het complete team maakt van uw huwelijksdag een onvergetelijke belevenis.

Chalet Fontaine is een schitterende verbouwde villa met een moderne  inrichting. De sfeervolle zalen ademen stijl en klasse uit. Chalet Fontaine is middels een verplaatsbaar wandensysteem te splitsen in de Cappettizaal en de Tuinzaal. In de grote tuinen van Chalet Fontaine vindt u het sfeervolle Tuinchalet omringd door terras, een forellenvijver en enkele jeu de boulesbanen.
Trouwlocatie Kaatsheuvel

Sfeervolle zalen

De Cappettizaal beschikt over een grote moderne loungebar, 3 loungebanken en een moderne buffethoek. Het podium is los te plaatsen in elke gewenste grootte.

De Tuinzaal beschikt over een grote openhaard hoek met 4 loungebanken en een moderne openhaard. De grote showkeuken kan naar gelang uw wensen wel of niet betrokken worden bij de feestruime d.m.v. een afsluitbare wand. Sinds kort is de Tuinzaal voorzien van een nieuwe moderne bar met LED verlichting. De Tuinzaal is middels lichtgekleurde decorwanden in grootte te variëren zodat u zich ten alle tijden bevindt in een passende ruimte voor uw gezelschap.
Trouwlocatie Kaatsheuvel

Trouwlocatie

Chalet Fontaine is tevens een erkende trouwlocatie, zowel kerkelijk als gemeentelijk! Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die er zijn om uw trouwdag bij ons tot een onvergetelijke dag te maken!

Chalet Fontaine is geheel voorzien van airconditioning, luchtbehandeling, vloerverwarming, geïntegreerde achtergrondmuziekinstallatie. Naar uw wens verzorgen wij uw complete huwelijksdag, waarbij het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Brabant

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Voordelen van een intieme bruiloft

Gerelateerde bedrijven