Trouwen bij Landgoed Westerlee « Huwelijk

Landgoed Westerlee

Hoofdweg 67
9778 PH Westerlee

0597 433082
sales@landgoedwesterlee.nl
www.landgoedwesterlee.nl

Een speciale locatie voor een speciale dag

Voor een bijzondere romantische gelegenheid als uw huwelijk kiest u natuurlijk een zeer speciale locatie. De monumentale herenboerderij op het Landgoed Westerlee, gelegen in het Oost-Groningse Oldambt, biedt volop gelegenheid uw trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken.

Aangezien Landgoed Westerlee is aangewezen als officiële trouwlocatie is het mogelijk om op het landgoed zelf te trouwen. U kunt echter ook kiezen om in de nabijgelegen Sint Joriskerk het burgerlijk en kerkelijk huwelijk te laten voltrekken. Voor het luiden van de klok en een organist om het prachtige van Oeckelen orgel te bespelen kan worden gezorgd. 
Trouwlocatie Landgoed Westerlee

Voor uw complete trouwdag

Landgoed Westerlee verzorgt graag uw ceremonie, receptie, diner en uw huwelijksfeest. In combinatie met de verzorging van uw gehele trouwdag bieden wij u een overnachting aan in ons bruidshuisje op het landgoed en een intiem etentje in het prieel op het eiland in onze vijverpartij die alleen met een roeiboot bereikt kan worden. Romantischer kan haast niet zou men denken. Dit etentje hoeft dus niet op de trouwdag zelf plaats te vinden, maar op een voor u geschikt moment.

Zo is het ook mogelijk om het gehele hotel af te huren, zodat u met uw familie en vrienden kunt overnachten en uw bruiloft af te sluiten met een gezamenlijk ontbijt.

Landgoed Westerlee, op nog geen 25 minuten afstand van de stad Groningen, biedt volop gratis parkeergelegenheid en is gemakkelijk te bereiken vanaf de A7.

Gerelateerde artikelen

Large_bruiloft_tuinfeest

Tips voor een feestje in je achtertuin

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

De huwelijksnacht: zo maak je het bijzonder

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Gerelateerde bedrijven