Trouwen bij Het Koetshuijs « Huwelijk

Het Koetshuijs

Strijbeekseweg 57
4856 AA Strijbeek

076 7856161
info@hetkoetshuijs.nl
www.hetkoetshuijs.nl

Romantische droomlocatie voor de mooiste dag van jullie leven

Bij Trouwlocatie Het Koetshuijs Strijbeek vlakbij Breda vind je het beste van twee werelden voor jullie speciale dag. Stap binnen in de sfeervolle binnenruimte, compleet met houten meubilair, zachte verlichting en knisperende openhaard.

Op deze toptrouwlocatie kunnen jullie intieme momenten delen met vrienden en familie, Het Koetshuijs biedt de vrijheid om jullie liefdesverhaal te vertellen op de manier die bij jullie past. Buiten wacht de idyllische tuin op jullie. Onder de blauwe hemel, omringd door de prachtige kleuren en geuren van de tuin kunnen jullie geloftes uitwisselen en elkaar het ja-woord geven.
Trouwen bij Het Koetshuijs in Strijbeek

Veelzijdige trouwlocatie

De veelzijdigheid van een romantische binnenruimte en een sprankelende tuin maakt Het Koetshuijs de perfecte locatie om een droombruiloft werkelijkheid te laten worden. Nadat er geproost is op jullie huwelijk en de taart is aangesneden, zorgt het attente personeel ervoor zorgt dat iedereen wordt verwend met heerlijke hapjes en drankjes. Het Koetshuijs vormt de ideale setting om jullie speciale dag voort te zetten met een ontspannen en feestelijke borrel.

Restaurant Hof Oud Strijbeek

Aan de voorzijde van Het Koetshuijs ligt het Restaurant Hof Oud Strijbeek. Hier staat Chef Henri Brouwers paraat, die met plezier een luxe diner voor jullie kan verzorgen. Ook voor een informele shared dining, barbecue of walking dinner draait hij zijn hand niet om.
Trouwfeest bij Het Koetshuijs in Strijbeek

Daarnaast is een apart gedeelte in het restaurant waar jullie samen met alle bruiloftsgasten kunnen dineren. Dit kan uiteraard ook in Het Koetshuijs zelf of in de prachtige tuin. Chef Henri staat altijd open voor culinaire ideeën en bespreken graag alle mogelijkheden om jullie wensen te vervullen.

De mooiste dag van jullie leven moet natuurlijk worden afgesloten met een onvergetelijke feestavond! Het toegewijde personeel van Het Koetshuijs biedt full-service bediening tot op de dansvloer, terwijl onze topchef overheerlijke hapjes verzorgt. Het enige wat jullie nog hoeven te doen, is de liefde vieren met al jullie dierbaren.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Gerelateerde bedrijven