Trouwen bij De Roosterhoeve « Huwelijk

De Roosterhoeve

Hoekstraat 29
6116 AW Roosteren

046 4493131
info@roosterhoeve.nl
www.roosterhoeve.nl

Trouwen bij Hotel-Restaurant de Roosterhoeve

Allereerst willen wij u graag hartelijk feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk. Wij maken er graag samen met u een onvergetelijke dag van.

Op een prachtige plek in Limburg, omgeven door rust en natuur ligt Hotel-Restaurant de Roosterhoeve. Onze locatie biedt u tal van mogelijkheden om uw volledige trouwdag(en) bij ons te vieren.
Trouwlocatie Limburg De Roosterhoeve

Officiële trouwlocatie

De Roosterhoeve is een officiële trouwlocatie van de gemeente Echt-Susteren. Ook uw huwelijksvoltrekking kan dus bij ons plaatsvinden. Geniet van een prachtige outdoor wedding in onze binnentuin of kies voor een mooie ceremonie in een van onze gezellige zalen.

Culinair genieten

Op uw grote dag mag lekker eten natuurlijk niet ontbreken. Onze ervaren keukenbrigade verzorgt het culinaire aspect van uw bruiloft. Van bruidstaart tot sweettable of high-tea voor uw receptie. Een heerlijk bruiloftsdiner in de vorm van Sharing dinner, Klassiek diner of Walking dinner. En ter afsluiting een late night snack op uw avondfeest.
Trouwlocatie Limburg De Roosterhoeve

Feest!

Voor uw avondfeest beschikken wij over diverse zalen van verschillende grootte. Een gezellige en intieme party met vrienden en familie of een groot spetterend trouwfeest? Voor beide opties hebben wij een passende zaal.

Overnachten

Niet alleen kunt u zelf blijven overnachten in onze prachtige bruidssuite. Ook uw gasten kunnen blijven slapen. Met een heerlijk ontbijt kunt u de volgende ochtend samen nog even nagenieten van uw prachtige bruiloft.

U bent van harte uitgenodigd een afspraak met ons te maken om uw wensen voor uw droomhuwelijk met ons door te spreken en onze trouwlocatie te bezichtigen. Wij maken graag een offerte voor u op maat.

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijk_in_limburg_bruidsmagazine

Trouwen in Limburg

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

Voorbereidingen voor de huwelijksnacht

Gerelateerde bedrijven