Trouwen bij Het Witte Kerkje « Huwelijk

Het Witte Kerkje

Geerdijk 19b
7683 SN Den Ham

06 26785865
johnvanbraam@hotmail.com
www.witkerkje.nl

Trouwen in het Witte Kerkje

In het mooie Twente staat, verscholen tussen oude beukebomen, een romantisch wit kerkje wat zijn gelijke niet kent. De rode loper, de antieke kroonluchters, de glas in lood raampjes waardoor het landelijke licht naar binnenvalt, alles draagt bij aan dat bijzondere gevoel dat elke gast steeds opnieuw verrast.

Natuurlijk wensen wij iedereen een mooie zonnige dag, maar zelfs als het weer wat minder is blijft het "witte kerkje gevoel" speciaal. Veel bruidsparen hebben hun weg reeds gevonden naar ‘Het Witte Kerkje' want zeg nou zelf, als je echt in het wit wil trouwen dan is dit de locatie.

Trouwlocatie

Zowel exterieur als interieur zijn overwegend wit en de glas in lood ramen zorgen voor veel daglicht. Mocht het wat minder zonnig zijn dan zorgen de antieke kroonluchters voor een bijzondere sfeer. De omliggende tuin/boomgaard is decor geweest voor menig familiefotoreportage. In het kerkje kan zowel burgerlijk- als kerkelijk getrouwd worden.

Ook kan gebruik gemaakt worden van onze speciaal ingerichte terraszaal met uitzicht op het binnenplein met terras en fontein (terrasstoelen en tafels zijn aanwezig). Hier kan ook het burgerlijk huwelijk worden voltrokken. Naast de terraszaal is er ook een kleinere zaal, waar eventueel voor een gezelschap van 65 personen de receptie gehouden kan worden.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Large_trouwbeurs_zwolle

27 september: Trouwbeurs Zwolle

Gerelateerde bedrijven