Trouwen bij Landgoed Wickenburgh « Huwelijk

Landgoed Wickenburgh

Wickenburghseweg 17
3997 MT 't Goy

06 44217384
info@landgoedwickenburgh.nl
www.landgoedwickenburgh.nl

Trouwen op Landgoed Wickenburgh is liefdevol maatwerk.

Je samen verbinden: dat verdient een perfecte plek. Op landgoed Wickenburgh krijg je alle romantiek, ruimte, rust en vrijheid die je samen zoekt op die belangrijke dag. Ieder bruidspaar krijgt het landgoed even helemaal voor zichzelf en hun gasten.

Landgoed Wickenburgh trouwlocatie

Intieme locatie

Trouwen kan in de romantische Salon van het landhuis, geschikt voor groepen tot 50 personen. Ook met een klein aantal speciale gasten wordt trouwen een groot feest in de sfeervolle Herenkamer. Landgoed Wickenburgh biedt een ongedwongen en intieme sfeer voor de dag van je dromen.

Buiten trouwen

In het voorjaar en de zomer kun je er voor kiezen om buiten te trouwen, in de tuin van het landgoed (tot ca. 50 pers). Landelijke omgeving, omringd door de natuur. Wat je ook kiest, je krijgt een persoonlijke ceremonie. Met zicht op de middeleeuwse Duiventoren aan de vijver, omringd door 200 jaar oude bomen. Kortom de ideale plek om de taart aan te snijden en het glas te heffen op jullie geluk.

Landgoed Wickenburg huwelijk

Maatwerk: van huwelijksvoltrekking tot feest

Na afloop van de ceremonie is er de receptie, diner en feest. Ook daarvoor biedt het landgoed ruime mogelijkheden. En op landgoed Wickenburgh kun je je bruiloft precies vormgeven zoals jij dat wilt: jullie bepalen hoe deze bijzondere dag eruit komt te zien, van de inrichting, het programma tot de catering. Natuurlijk denken wij  graag met je mee en maken vervolgens een offerte afgestemd op jullie wensen. Kom eens langs om Landgoed Wickenburgh te bekijken.

Extra’s/info

    Trouwen binnen en buiten
    Grote tuin (mooie locatie voor foto shoot en buitenreceptie)
    Toegankelijk voor rolstoelen
    Gratis parkeren
    Mogelijkheid om uitsluitend fotoreportage op de locatie te doen
    Landelijke omgeving

Landgoed Wickenburgh is een officieel erkende trouwlocatie

Gerelateerde artikelen

Large_trouwmagazine_huwelijk-in-utrecht

Trouwen in Utrecht

Gerelateerde bedrijven