Trouwen bij Kasteel Maurick « Huwelijk

Kasteel Maurick

Maurick 3
5261 NA Vught

073 20480228
info@kasteel-maurick.nl
www.kasteel-maurick.nl

Trouwen in Kasteel Maurick

Verscholen in de natuur op een eiland van 2,2 ha aan de rivier De Dommel te Vught, ligt Kasteel Maurick. De veelzijdige mogelijkheden op Kasteel Maurick hebben in het najaar van 2015 opnieuw vorm gekregen. Samen met ons team willen wij onze gasten een onvergetelijk verblijf bezorgen. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, stijlvol, ambachtelijk en passie.Kasteel Maurick huwelijk

Een sprookjesachtige winterbruiloft mét sneeuwgarantie. Of misschien wel trouwen in de kasteeltuin onder de witte regen. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Vught is Kasteel Maurick een prachtige plek om elkaar het jawoord te geven!

Droomlocatie

Maar ook voor een feestelijk diner en een droomfeest ben je binnen onze kasteelmuren aan het juiste adres. En overnachten? Dat kan in onze romantische bruidssuite, de voormalige duiventil van het kasteel. Bij Kasteel Maurick denken we graag met jullie mee om er een onvergetelijke bruiloft van te maken! Kasteel Maurick trouwlocatie

Ultieme trouwdag

De perfecte bruiloft ziet er voor iedereen anders uit. Bij een huwelijk komt een hoop kijken, er moet veel geregeld worden en er komen veel vragen op je af. Bij Kasteel Maurick nemen we graag de tijd om alle wensen te bespreken en de ultieme trouwdag samen te stellen. Dat begint met een allereerste kennismakingsbezoek, zodat jullie meteen de trouwlocatie goed kunnen bezichtigen.

Ons kasteel in de buurt van Den Bosch heeft een romantische, klassieke sfeer, maar is tegelijkertijd ook stijlvol en eigentijds. Kasteel Maurick beschikt over alle mogelijkheden om uw droomfeest of huwelijk te realiseren. Wij denken graag met u mee over uw persoonlijke totaalpakket.

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

19 januari: WeddingFair Etten-Leur

Large_trouwbeurs_oesterdam

25 januari: Met veel Liefde Oesterdam

Large_trouwbeurs_tilburg_weddingeventxl

26 januari: XL Wedding Event Tilburg

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Gerelateerde bedrijven