Trouwen bij Abel grand café restaurant « Huwelijk

Abel grand café restaurant

Albrandswaardsedijk 196
3172 XB Poortugaal / Rhoon

010 5011500
info@abel-restaurant.nl
www.abel-trouwen.nl

Trouwen bij Abel

Bij Abel kunnen wij uw gehele bruiloft verzorgen. Net buiten Rotterdam kunt u uw bruiloft toch landelijk vieren! Gelegen tussen Rhoon en Poortugaal is Abel een ideale locatie en gemakkelijk bereikbaar met ruime parkeermogelijkheden.

Abel Grand cafe Restaurant

Eerst in de intieme Salon of onze bijzondere Koepel de ceremonie houden, om vervolgens met familie en vrienden de bruidstaart aan te snijden onder het genot van een glaasje bubbels. Aansluitend kunt u tijdens de receptie het glas heffen op de nieuwe verbintenis. Tijdens de receptie kunnen wij voor u diverse hapjes verzorgen om de lekkere trek te stillen.

Huwelijksdiner

Wanneer de grotere trek toeslaat, springen wij ook graag in! Wij hebben diverse dinersuggesties voor u, zoals bijvoorbeeld een geserveerd menu of een groot buffet. Ook kunnen wij voor u een barbecue verzorgen.

trouwen bij Abel grand cafe restaurant

Trouwfeest

Na het diner is het natuurlijk tijd voor een spetterend feest. Tijdens het feest kunnen wij voor u verschillende drankjes en hapjes verzorgen, of we kunnen u de hele organisatie uit handen nemen. Wij kunnen voor u bijvoorbeeld een deejay of partyband verzorgen, of laten Oestermeiden langskomen die op uw feest rondlopen en rauwe oesters openen voor uw gasten. En wat dacht u van een lekkere zak frites met mayo aan het einde van de avond?

Bij Abel grand cafe restaurant zijn de mogelijkheden eindeloos! Binnen én buiten! Wij bespreken graag uw wensen met u, zodat wij uw mooiste dag tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Abel is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 24.00 uur. De keuken is geopend van 11.30 uur tot 22.00 uur. Voor gezelschappen (o.a. bruidsparen) maken wij uiteraard uitzonderingen in onze openingstijden.

“Een superleuke locatie voor een trouwfeest. De bediening was perfect en de communicatie vooraf en op de avond zelf was goed geregeld. Een echte aanrader!”

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

8 september: WeddingFair Rotterdam

De leukste zomerse trouwideeën

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven