Trouwen bij Landgoed Wolfslaar « Huwelijk

Landgoed Wolfslaar

Wolfslaardreef 102
4834 SP Breda

076 5608000
info@wolfslaar.com
www.wolfslaar.com

Trouwen op het landgoed Wolfslaar

Zoekt u een trouwlocatie in Breda (Noord-Brabant) met een betoverende en idyllische omgeving? Landgoed Wolfslaar is dé trouwlocatie om de mooiste dag van uw leven te vieren: in een ongedwongen stijl, maar tegelijkertijd van een ongekende bijzonderheid en luxe.

Landgoed Wolfslaar

Aan de zuidrand van Breda, achter een gietijzeren entreepoort, ligt het eeuwenoude Landgoed Wolfslaar. Een stoer aangelegd, ecologisch park. Wie de poort van het park passeert, wandelt over een bestrate oprijlaan langs oude bomen en struikgewas. Midden in deze ruige, ongerepte omgeving, rijzen plotseling het koetshuis met daarin restaurant Wolfslaar en het landhuis op. Een unieke, authentieke locatie voor jullie huwelijk

Trouwen bij Landhuis wolfslaar

Landhuis Wolfslaar

De magische sfeer van het landhuis en de bosrijke omgeving creëren een bijzonder decor voor jullie huwelijksdag. De klassieke en tegelijkertijd modern ingerichte salons bieden ruimte aan maximaal 180 gasten. Elk vertrek heeft zijn eigen karakteristieke uitstraling en biedt ook mogelijkheden voor intieme gezelschappen.

Het landhuis is een uitzonderlijke plek waar je jullie huwelijksfeest van het begin tot aan het eind kunt vieren! Van jullie huwelijksvoltrekking en het aansnijden van de bruidstaart tot aan een heerlijk diner of barbecue en een geweldig feest!

“Een buitengewoon prachtige locatie met een zeer professioneel team met veel ervaring, alles was tot in de puntjes verzorgt waardoor we zorgeloos konden genieten van onze huwelijksdag. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad!”

Landhuis Wolfslaar trouwlocatie Breda

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

De leukste zomerse trouwideeën

Kosten trouwen in de kerk

Gerelateerde bedrijven