Trouwen bij Bruiloftsquiz « Huwelijk

Bruiloftsquiz

Nijverheidsstraat 6
2671 DJ Naaldwijk

06 39509116
info@quizplezier.nl
www.bruiloftsquiz.nl

De Bruiloftsquiz: Verrast. Verbindt. Vermaakt!

Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Maak een feestje van jullie speciale dag! Vier de liefde en breng families en vrienden samen. De Bruiloftsquiz verbindt alle gasten met elkaar door datgene dat iedereen met elkaar gemeen heeft, namelijk jullie, samen te vatten in een persoonlijke quiz.

De Bruiloftsquiz wordt compleet op maat gemaakt. Speciaal voor, door en met jullie. Ideaal om bijvoorbeeld te spelen met jullie daggasten na de plechtigheid en vóór het diner. Door de spanning, de 25 persoonlijke quizvragen, foto's en video's over jullie als stel, de soms hilarische herinneringen en de overige vragen bestaande uit romantische film- en muziekfragmenten is binnen no-time de sfeer gezet voor de rest van het feest!
Bruiloftquiz spelen

Hoe werkt de quiz?

Wij delen de gasten ter plekke willekeurig in teams. Dus juist niet al je vrienden bij elkaar en tantje Marietje weer met ome Wim. De bedoeling is juist dat de gasten elkaar onderling sneller leren kennen. Ieder team krijgt een stemkastje. Via het kastje moet je zo snel mogelijk het juiste antwoord invullen. Gauw overleggen dus en het juiste antwoord intoetsen! De quiz werkt ook op tijd - want als blijkt dat er twee teams gelijkspel hebben, dan geldt de snelste tijd!

Ook voor dierbaren die niet kunnen komen

De Bruiloftsquiz kan vanaf de trouwlocatie tegelijk live én online gespeeld worden. Zo kun je ook alle familie en vrienden die niet kunnen komen toch betrekken bij jullie mooiste dag. Het bruidspaar feliciteren en met elkaar toch herinneringen maken, de Bruiloftsquiz maakt het mogelijk! De quiz wordt dan live gepresenteerd op locatie en via een eigen kanaal gestreamd naar de gasten thuis.
Bruiloftsquiz spelen

Ieder bruidspaar en elke bruiloft heeft een eigen look & feel. Naast de vrije vragenkeuze denken wij graag mee om aan jullie Bruiloftsquiz je persoonlijke stijl en kleurkeuze toe te voegen. In overleg maken wij alles, in stijl met de mooiste dag, op maat.

Verras, verbind en vermaak alle gasten op een leuke en originele manier met jullie eigen Bruiloftsquiz! Kijk voor meer info op bruiloftsquiz.nl en neem gerust contact op als wij ook voor jullie een fantastische bijdrage mogen leveren aan jullie speciale dag!

Gerelateerde artikelen

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2022

Christian Bauer: voor altijd

Spelletjes maken van je bruiloft iets bijzonders

Vergeet de bruidskinderen niet

Gerelateerde bedrijven