Trouwen bij De Bruiloft Nanny's « Huwelijk

De Bruiloft Nanny's

Fabiënne Smith
in Delfgauw

06 14194930
hi@bruiloftnanny.nl
www.bruiloftnanny.nl

Welkom bij de Bruiloft Nanny's

Zijn er kinderen aanwezig op jullie bruiloft? Gun hen óók een dag om nooit meer te vergeten. Onze bruiloft nanny’s geven de kinderen alle aandacht en vermaken de kinderen met leuke activiteiten. Geef elkaar ongestoord het ja-woord en vier tot in de late uren feest. Wij zorgen met alle liefde voor jullie jongste gasten.De Bruiloft Nanny's

Wat doet een bruiloft nanny?

Kinderen willen vermaakt worden en zonder toezicht loopt het al snel uit de hand. Een bruiloft nanny richt al haar aandacht op jullie jongste gasten van 0 tot 12 jaar en zorgt dat zij volop genieten. Alle bruiloft nanny’s zijn creatief, zorgzaam en beschikken over kinder-ehbo. Wij maken van jullie bruiloft een feestje voor de kinderen!  

Wij maken bruiloften leuk voor kinderen

Wij vermaken en verzorgen jullie jongste gasten van 0 - 12 jaar tijdens de bruiloft. Dat doen wij met activiteiten, speelgoed en persoonlijke aandacht. Een sluier of vlinderdas versieren, vliegtuigjes maken, een fotospeurtocht, gezelschapsspellen...zo kunnen we nog wel even doorgaan! Wij zorgen dat de kinderen niets tekort komen en jullie onbezorgd kunnen genieten. Gaat het feest tot in de late uren door? Dan houden wij toezicht bij de kinderen tijdens het slapengaan.De Bruiloft Nanny's huwelijk

Geniet van een trouwdag zonder zorgen

Als je de kinderen niet uitnodigt zijn je gasten afhankelijk van een oppas - áls ze die kunnen vinden. En als je ze wel uitnodigt? Laten we het erop houden dat je daar dan absoluut géén spijt van wilt krijgen. Kindveiligheid staat uiteraard op nummer één. Wij werken alleen met gekwalificeerde nanny’s met een pedagogische achtergrond en kinder-EHBO. Daarnaast wordt de trouwlocatie vooraf door ons gecheckt. En, zijn de kinderen uitgenodigd? We horen het graag!

Met liefdevolle groet,
Fabiënne Smith
De Bruiloft Nanny's

"Wat een geweldig team! Alles tot in de puntjes verzorgd, de kinderen vonden het helemaal geweldig en als ouders nemen ze alle zorg waardoor je nog meer van de dag kunt genieten. Echt een aanrader!"

Gerelateerde artikelen

Kleding voor de bruidskinderen

12 februari: WeddingFair Rotterdam

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2023

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven