Trouwen bij The Wedding DJ « Huwelijk

The Wedding DJ

Sander 38
4871 NB Etten-Leur

076 5017849
info@theweddingdj.nl
www.theweddingdj.nl

Altijd een ervaren Bruiloft DJ in de buurt

The Wedding DJ zorgt voor een knallend einde van jullie huwelijksdag. Ons team van allround dj's heeft ruime ervaring in het draaien van feestavonden. Door onze 12 jaar bruiloft ervaring zijn wij absoluut geen groentje in de trouwbranche. De afgelopen jaren hebben we 800+ bruiloften mogen voorzien van muziek.

Sinds 2018 is er een unieke samenwerking ontstaan tussen verschillende Bruiloft DJ's uit Zuid-Nederland. Door deze samenwerking heeft The Wedding DJ een groot werkgebied (van Goes tot Eindhoven), en kennen ook de meeste feestlocaties in deze regio. Jullie, wellicht toekomstige, bruiloft DJ is dus altijd in de buurt!
Bruiloft DJ

Huwelijksfeesten zit in ons DNA 

Wij mogen jaarlijks 100+ trouwfeesten verzorgen en zijn betrokken bij vele trouwinitiatieven. Zo waren wij de eerste bruiloft-dj van Brabant met het Keurmerk Trouwen en zijn lid van het trouw-collectief genaamd Trouwgilde. Jaarlijks zijn wij aanwezig op verschillende trouwbeurzen zoals de Weddingfair en de Love and Marriage beurs. Naast deze beurzen zijn ook 5 keer per jaar aanwezig op de Open Top Trouwlocatie Route.

Ben je benieuwd naar de mogelijkeden en wil je zonder afspraak eens een kijkje komen nemen? Bekijk de mogelijkheden in onze evenementenkalender.

Foto's: Cfoto - Caroline Elenbaas

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_rotterdam

3 november: WeddingFair Den Bosch

Large_trouwbeurs_oesterdam

25 januari: Met veel Liefde Oesterdam

Large_trouwfeest_vuurwerk

Vuurwerk op je bruiloft

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Gerelateerde bedrijven