Trouwen bij Wedding DJ’s by Artistic Productions « Huwelijk

Wedding DJ’s by Artistic Productions

Olof Palmelaan 3W
2729 NA Zoetermeer

079 3479093
info@artisticproductions.nl
www.artisticproductions.nl

Artistic Productions, We Create, You Celebrate!

Jullie trouwfeest moet een spektakel worden waarbij jullie en de gasten nog lang over kunnen napraten. Als bruiloft dj nemen wij dan ook geen genoegen met een leuk huwelijksfeest, wij gaan voor een spetterend huwelijksfeest!Artistic Productions

Veel bruidsparen zien met ons als hun bruiloft dj hun wens in vervulling gaan en beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 9,6! Daarnaast zijn we voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot De Beste Bruiloft DJ's van Nederland! Daar zijn we natuurlijk enorm trots op.

Wij willen graag horen wat jullie wensen zijn. Als je het hier laat weten nemen we graag contact met je op voor het doornemen van jullie wensen en het bespreken van de mogelijkheden. 

Wil je eerst kijken wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan eerst hier voor de klikbare brochure  met impressies en mogelijkheden.

Artistic L!VE

Naast de beste allround DJ’s staat we ook bekend om extra muzikale beleving met live muzikanten en acts. Onze muzikanten spelen allen zowel alleen als samen met onze allround DJ’s, en zorgen altijd voor een extra en tevens unieke sfeer of stijl! Zo krijg je het beste van twee werelden, allround muziek van de dj en de live sfeer beleving van een band. Alleen dan in een non-stop feest zonder pauzes.

Klik hier voor meer informatie over Artistic L!VE.

"Wij (en onze gasten) hebben het feest top ervaren! DJ Jorn speelde goed in op onze wensenlijst en op de sfeer die in de feestzaal aanwezig was. Het dak ging eraf!"

Gerelateerde artikelen

Een magisch einde aan je bruiloft

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Trouwen in Zuid-Holland

Gerelateerde bedrijven