Trouwen bij EarCandy Coverband « Huwelijk

EarCandy Coverband

Merellaan 71
2903 GB Capelle aan den IJssel

06 51862586
info@earcandycoverband.nl
www.earcandycoverband.nl

EarCandy zorgt voor een geslaagd trouwfeest

Een live-show van coverband EarCandy is een sensatie; klassieke krakers van toen en de grootste hits van nu vormen een feest voor oor, oog en ledematen. Met opzwepende medleys en recente up-tempo hits is de dansvloer altijd vanaf de eerste minuut vol. Door dit gevarieerde repertoire is EarCandy voor iedereen een heerlijk herkenbaar muzikaal feest.

Niet te missen: onze zangeres. Met haar ervaren, professionele stem was ze al bij vele bekende topbands te horen. Haar fantastische zangkwaliteiten kunnen een breed scala aan nummers aan, bijna niets is haar te gek. Met haar vlotte babbel tovert ze de zaal binnen een mum van tijd om tot een bruisende, feestende massa. De vier doorgewinterde muzikale talenten die onze zangeres ondersteunen en begeleiden maken het feestje compleet.

Gegarandeerd feest

Met hun uitzinnige talent en de aanstekelijke chemie die van het podium afspat, is EarCandy dé enthousiaste, professionele coverband die jouw feest gegarandeerd tot een succes maakt. En waar nog lang over nagepraat zal worden!

Het licht en geluid van deze top band is state-of-the-art; een vaste, professionele licht- en geluidscrew zorgt tijdens iedere show voor een constant hoog niveau. Met een spectaculair uitgelichte band is er al snel een aantrekkelijke sfeer. Het feestpubliek staat direct vooraan om lekker te dansen en te feesten.

Als extra verzorgd onze vaste geluidstechnicus (die jaren als professioneel DJ heeft gewerkt) de muziek in de pauzes en voordat de show van EarCandy begint. Hierdoor komt het publiek alvast in super feest stemming en wordt de energie van de band in pauzes goed vastgehouden. Dit alles zorgt ervoor dat uw feestavond muzikaal tot in de puntjes is verzorgd!
Earcandy Bruiloftband

Verschillende formaties voor alle gelegenheden

EarCandy is te boeken in verschillende formaties. Naast de standaard 5 mans formatie is er ook een extra zangeres en/of een blazerssectie (2 personen) te boeken. Zo is er voor ieder event een passende oplossing mogelijk!

EarCandy is een veelgevraagde band voor bruiloften, braderieën, dorpsfeesten, bedrijfsfeesten, trouwfeesten en andere events. Ben je benieuwd naar onze scherpe tarieven? Informeer snel naar de mogelijkheden via onderstaand contact formulier of bel ons gewoon even op.

Join the Party!
EarCandy Coverband Reviews Google

Gerelateerde artikelen

Een bruiloft vieren met een silent disco

Vergeet de bruidskinderen niet

De juiste muziek op je bruiloft

Een waar casino bij jullie op locatie

Gerelateerde bedrijven