Trouwen bij BruiloftDJ.nl « Huwelijk

BruiloftDJ.nl

Cuxhavenweg 6
9723JK Groningen

050 5490120
info@bruiloftdj.nl
www.bruiloftdj.nl

BruiloftDJ.nl staat garant voor een topfeest

De dag van jullie leven, die verdient het om perfect te verlopen... Wanneer het jawoord is gegeven, jullie heerlijk ontspannen hebben geproost met jullie naasten en het diner is genuttigd is het tijd voor de grote finale: een absoluut TOPFEEST!

Bij BruiloftDJ.nl kun je kiezen uit verschillende dj’s maar ook hoe jouw show eruit moet komen te zien. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de wensen van onze bruidsparen gefilterd en aan de hand daarvan standaard shows samengesteld. Je weet precies wat je voor welk bedrag krijgt.
Bruiloft DJ Groningen

Maatwerk

Staat de show van jullie keuze er niet tussen? Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres, want geen enkele bruiloft is hetzelfde. Gouden regel hierbij is wel: jullie smaak en voorkeuren staan centraal. Wij garanderen dat de dansvloer de hele avond gevuld is. De show uitbreiden met een artiest of bijvoorbeeld saxofonist? Wij bieden allerlei extra's: van led verlichte dansvloer tot videozuil!

100% DJ Garantie

Een regelmatige terugkerende vraag is wat er gebeurt wanneer onverhoopt de DJ geveld wordt door griep of op een andere manier verhinderd is (wat vrijwel nooit voorkomt). Geen paniek. BruilofDJ.nl heeft een uitgebreid team van DJ's dus mocht de DJ verhinderd zijn dan gaat jullie discoshow gewoon door! En daarbij komt dat in ons CRM systeem alle wensen en notities verwerkt zijn dus het wordt nog steeds de bruiloft zoals jullie dat wensen!
Bruiloft DJ Groningen

Perfecte apparatuur, perfect afgewerkt 

BruilofDJ.nl is onderdeel van 2join. Zij zijn al jarenlang actief op de professionele licht- en geluidsmarkt en weet als geen ander dat alles perfect moet zijn. De DJ moet de juiste apparatuur hebben om zijn werk te doen en alles moet keurig onderhouden en afgewerkt zijn. Voor jullie is dit één van de garanties dat jullie waar krijgen voor jullie geld en zaken doen met een professionele partij. 

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Bruids- en feestkleding voor kinderen

7 en 8 oktober: The Bridal Experience Haren

Trouwen in Groningen

Gerelateerde bedrijven